VIl du gerne have en mere udpræget ostesmag i risottoen kan du udskifte mozzarellaen med fx revet parmesan.
11123 kJ / 2658 kcal
475 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 14,8 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 60,4 % | 16,9 g |
Fedt: | 24,8 % | 3,2 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
2
Finthakkede løg
|
|
---|---|
1
Finthakket, lille fed hvidløg
|
|
20 g
Smør
|
|
300 g
Risottoris (ca. 3¾ dl)
|
|
2 dl
Hvidvin
|
|
1 liter
Varm grøntsagsbouillon
|
|
300 g
Rensede grønne asparges i halve
|
|
20 g
Smør
|
|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
|
150 g
Optøede frosne ærter
|
240 g
Groft landbrød
|
---|