Risotto med asparges og mozzarella

Risotto med asparges og mozzarella

45 min Hovedret
Risotto med asparges er en fremragende variation af den lækre italienske risotto. Den cremede risotto er en dejlig bund for forskellige grøntsager - og når det er sæson for asparges at det oplagt at følge denne opskrift, der bruger asparges' kvaliteter i udtryk og smag. Risotto med asparges og ærter er skøn vegetarisk aftensmad - særligt når grøntsagerne fås helt friske og nye. Server med godt brød.
Mere inspiration

Prøv denne helt enkle og helt klassiske - meget lækre risotto.

Risotto
30 min
Risotto
(16)
Velbekomme!
Tip

VIl du gerne have en mere udpræget ostesmag i risottoen kan du udskifte osten med fx revet parmesan.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11253 kJ / 2689 kcal

Næringsindhold pr. 100g

482 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 15,4 % 4,4 g
Kulhydrat: 61,8 % 17,5 g
Fedt: 22,8 % 3 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser