Risotto med asparges er en fremragende variation af den lækre italienske risotto. Den cremede risotto er en dejlig bund for forskellige grøntsager - og når det er sæson for asparges at det oplagt at følge denne opskrift, der bruger asparges' kvaliteter i udtryk og smag. Risotto med asparges og ærter er skøn vegetarisk aftensmad - særligt når grøntsagerne fås helt friske og nye. Server med godt brød.
Prøv denne helt enkle og helt klassiske - meget lækre risotto.
VIl du gerne have en mere udpræget ostesmag i risottoen kan du udskifte osten med fx revet parmesan.
11253 kJ / 2689 kcal
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 15,4 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 61,8 % | 17,5 g |
Fedt: | 22,8 % | 3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.