Prøv denne helt enkle og helt klassiske - meget lækre risotto.
VIl du gerne have en mere udpræget ostesmag i risottoen kan du udskifte mozarellaen med fx revet parmesan.
11167 kJ / 2669 kcal
479 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 14,8 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 60,2 % | 17 g |
Fedt: | 25 % | 3,2 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Finthakkede zittauerløg
|
2 |
---|---|
Finthakket, lille fed hvidløg
|
1 |
Smør
|
20 g |
Risottoris (ca. 3¾ dl)
|
300 g |
Hvidvin
|
2 dl |
Varm grøntsagsbouillon
|
1 liter |
Rensede grønne asparges i halve
|
300 g |
Smør
|
20 g |
Arla Karolines Køkken® Mozzarella Tern
|
150 g |
Optøede frosne fine ærter
|
150 g |
Groft landbrød
|
240 g |
---|