Risotto

Risotto

30 min Tilbehør

Risotto, bare risotto. Intet fyld, ingen sjove twist. Her får du "bare" en virkelig dejlig cremet risotto. Det er så at sige basen for alle de gode risottoer, der findes, det simple grundlag. Det fundament, hvorpå du bygger alle de spændende risottoer op. Tilsæt svampe og du får en svamperisotto, tilsæt skaldyr og du har en skaldyrsrisotto. Hjemmelavet risotto er både nem at lave, skøn at spise og kan varieres efter lyst og indhold i køleskabet.

Mere inspiration

Prøv denne lækre risotto med svampe - den smager også himmelsk.

Velbekomme!
Variation

Pasta & gratineringost kan erstattes med 75 g blåskimmelost eller 100 g revet parmesan. Du kan røre lidt ekstra bouillon lige inden serveringen, hvis du ønsker en mere lind risotto.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10605 kJ / 2535 kcal

Næringsindhold pr. 100g

584 kJ / 140 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 11,6 % 4 g
Kulhydrat: 44,2 % 15,2 g
Fedt: 38,8 % 6,1 g
Alkohol: 5,4 % 1 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser