Risotto

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Risotto med torskefilet er nem at lave og smager skønt. Pøv også med fx rejer eller laks som fyld.

Ingredienser

Antal portioner
  • 7 dl fiskebouillon
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 2 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 400 g torskefilet
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt risene. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt citronsaft og fløde og bring atter blandingen i kog. Skær fisken i mindre stykker og læg dem forsigtigt ned i risene. Kog retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 64 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: