Risotto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Risotto med torskefilet er nem at lave og smager skønt. Pøv også med fx rejer eller laks som fyld.

Ingredienser

Antal portioner

  • 7 dl fiskebouillon
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 2 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 400 g torskefilet
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt risene. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt citronsaft og fløde og bring atter blandingen i kog. Skær fisken i mindre stykker og læg dem forsigtigt ned i risene. Kog retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: