Risotto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Risotto med torskefilet er nem at lave og smager skønt. Pøv også med fx rejer eller laks som fyld.

Ingredienser

Antal portioner

  • 7 dl fiskebouillon
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 2 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 400 g torskefilet
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt risene. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt citronsaft og fløde og bring atter blandingen i kog. Skær fisken i mindre stykker og læg dem forsigtigt ned i risene. Kog retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: