Risotto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Risotto med torskefilet er nem at lave og smager skønt. Pøv også med fx rejer eller laks som fyld.

Ingredienser

Antal portioner
  • 7 dl fiskebouillon
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 2 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 400 g torskefilet
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt risene. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt citronsaft og fløde og bring atter blandingen i kog. Skær fisken i mindre stykker og læg dem forsigtigt ned i risene. Kog retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 64 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: