Risotto med karry

Bedømmelse

(33 vurderinger)

30 min

Dejlig risret med kylling, med smag af karry.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits karry, løg, kylling og ris i ca. ½ min. Hæld bouillon og fløde i. Bring blandingen i kog under omrøring og kog den ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Tilsæt gulerødderne og kog dem med i ca. 3 min. - risene skal være møre og gulerødderne sprøde. Vend ost (gem lidt til pynt), salt og peber i risottoen og smag til.

Ved serveringen

Fordel straks risottoen på varme tallerkener og pynt med resten af osten.

Tip

I stedet for 1 spsk ostindisk karry kan man anvende 2½ tsk gul karrypasta.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: