Risotto med karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

30 min

Dejlig risret med kylling, med smag af karry.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits karry, løg, kylling og ris i ca. ½ min. Hæld bouillon og fløde i. Bring blandingen i kog under omrøring og kog den ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Tilsæt gulerødderne og kog dem med i ca. 3 min. - risene skal være møre og gulerødderne sprøde. Vend ost (gem lidt til pynt), salt og peber i risottoen og smag til.

Ved serveringen

Fordel straks risottoen på varme tallerkener og pynt med resten af osten.

Tip

I stedet for 1 spsk ostindisk karry kan man anvende 2½ tsk gul karrypasta.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: