Æggesalat

Æggesalat

45 min Frokost
Æggesalat - en nem opskrift på hjemmelavet æggesalat med purløg og syltede agurker, hvor smagen er intens og virkelig lækker. Æggeblommen er rørt sammen med creme fraiche og mayonnaise, hvilket giver den perfekte konsistens. Brug æggesalaten på rugbrød, i sandwich eller til en sildemad. Æggesalat med karry er et sikkert hit, hvad end den serveres til påskebordet, julefrokosten eller i madpakken - og så smager en hjemmelavet æggesalat meget bedre end den færdigkøbte version.
Mere inspiration

Server et hjemmebagt rugbrød til æggesalaten og resten af frokosten.

Rugbrød
60+ min
Rugbrød
(39)
Velbekomme!
Tips

Æggesalaten kan gøres mere klassisk, hvis du undlader gulerødderne og til sætter syltet agurk. Lav evt. en større portion æggesalat, når du er i gang - den er rigtig god i en sandwich sammen med et blot et salatblad. Du kan gøre din sandwich mere fyldig, hvis du supplerer med bacon eller skinke og et par skiver tomat.

Tip

Undlad evt. brødet til din æggesalat og server den i stedet på friske og sprøde hjertesalatblade som vi fx gør her.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2333 kJ / 558 kcal

Næringsindhold pr. 100g

722 kJ / 173 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 20,4 % 8,7 g
Kulhydrat: 8,7 % 3,7 g
Fedt: 70,9 % 13,8 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise