Æggesalat

Æggesalat

45 min Frokost
God hjemmelavet æggesalat med karry er altid et hit både på frokostbordet, i sandwich og som tilbehør til en god sild. Denne opskrift på æggesalat giver lidt at bide i, idet der er små tern af gulerødder i - det er godt for både smag og konsistens. Æggesalat med karry er nem at lave og dejligt at have som basis i køleskabet - så kan du nemt klare en hurtig frokost, når du skal forkæle dig selv.
Mere inspiration

Server et hjemmebagt rugbrød til æggesalaten og resten af frokosten.

Rugbrød
60+ min
Rugbrød
(39)
Velbekomme!
Tips

Æggesalaten kan gøres mere klassisk, hvis du undlader gulerødderne og til sætter syltet agurk. Lav evt. en større portion æggesalat, når du er i gang - den er rigtig god i en sandwich sammen med et blot et salatblad. Du kan gøre din sandwich mere fyldig, hvis du supplerer med bacon eller skinke og et par skiver tomat.

Bemærk

Æggesalaten bliver tynd, hvis du lader den stå fra den ene dag til den anden. Brug cremefraiche 38% eller bland mayonnaise i fraichen, hvis æggesalaten skal bruges næste dag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5768 kJ / 1379 kcal

Næringsindhold pr. 100g

707 kJ / 169 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 23,6 % 9,8 g
Kulhydrat: 32,8 % 13,6 g
Fedt: 43,6 % 8,3 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser