Server et hjemmebagt rugbrød til æggesalaten og resten af frokosten.
Æggesalaten kan gøres mere klassisk, hvis du undlader gulerødderne og til sætter syltet agurk. Lav evt. en større portion æggesalat, når du er i gang - den er rigtig god i en sandwich sammen med et blot et salatblad. Du kan gøre din sandwich mere fyldig, hvis du supplerer med bacon eller skinke og et par skiver tomat.
Æggesalaten bliver tynd, hvis du lader den stå fra den ene dag til den anden. Brug cremefraiche 38% eller bland mayonnaise i fraichen, hvis æggesalaten skal bruges næste dag.
5768 kJ / 1379 kcal
707 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 23,6 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 13,6 g |
Fedt: | 43,6 % | 8,3 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.