Æggesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

God hjemmelavet æggesalat med bid fra gulerødder og porre. Anvendt salaten som pålæg på et stykke rugbrød eller spis den som frokostret med kød og brød til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grundsalat

  • 1 porre i tynde ringe
  • 1 gulerod i korte, tynde strimler
  • ¼ liter vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 225 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • ½ tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

1 portion grundsalat

  • 3 grofthakkede, hårdkogte æg
  • 3 spsk frisk, klippet purløg
  • ½ tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt

Hertil:

  • 100 g kogt, røget skinke eller kylling
  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Grundsalat

Kom porrer og gulerødder i kogende vand tilsat salt. Kog grøntsagerne ved kraftig varme i ca. 1 min. Hæld grøntsagerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Bland grøntsagerne med Kvark, citronsaft, salt og peber.

Æggesalat

Bland grundsalat med æg, purløg, citronsaft og salt. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør salaten op og smag den til.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,2 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag