Server et hjemmebagt rugbrød til æggesalaten og resten af frokosten.
Æggesalaten kan gøres mere klassisk, hvis du undlader gulerødderne og til sætter syltet agurk. Lav evt. en større portion æggesalat, når du er i gang - den er rigtig god i en sandwich sammen med et blot et salatblad. Du kan gøre din sandwich mere fyldig, hvis du supplerer med bacon eller skinke og et par skiver tomat.
Undlad evt. brødet til din æggesalat og server den i stedet på friske og sprøde hjertesalatblade som vi fx gør her.
2151 kJ / 514 kcal
666 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 21,7 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 7,9 % | 3,1 g |
Fedt: | 70,4 % | 12,7 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
Hårdkogte æg
|
4 |
---|---|
1½ spsk | |
Mayonnaise
|
1½ spsk |
Dijonsennep
|
1 tsk |
Karry
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Grofthakkede syltede agurker
|
50 g |
Finthakket purløg
|
½ dl |