Æggesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

God hjemmelavet æggesalat med karry og gulerødder serveret på et godt stykke rugbrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Æggesalat

Servering

  • 4 skiver ristet fuldkornsrugbrød
  • 100 g stegt bacon
  • brøndkarse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Æggesalat

  1. Bland fraiche med resten af ingredienserne. Smag til og lad æggesalaten trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Anret æggesalaten på ristet rugbrød sammen med bacon. Pynt med brøndkarse og server.

Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag