Rugbrød

60+ min Frokost

Hjemmebagt rugbrød helt fra bunden er skønt. Det giver både en stor tilfredsstillelse at bage rugbrødet og at spise det efterfølgende. Når du har bagt rugbrød en gang, tager surdejen fra til næste og derved er inde i rytmen, er det nemt altid at have lækkert hjemmebagt rugbrød i huset.

Rugbrød
Mere inspiration

Skønne boller til mellemmåltid eller til at tage med på tur.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

34728 kJ / 8300 kcal

Næringsindhold pr. 100g

715 kJ / 171 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 7,9 g
Protein: 12,2 % 5,1 g
Kulhydrat: 81,2 % 34,1 g
Fedt: 6,6 % 1,3 g
Tip

Læg rugbrødene i fryseposer, mens de endnu er lune. Så "sætter" brødene sig og bliver lettere at skære.

Ingredienser