Hjemmebagt rugbrød helt fra bunden er skønt. Det giver både en stor tilfredsstillelse at bage rugbrødet og at spise det efterfølgende. Når du har bagt rugbrød en gang, tager surdejen fra til næste og derved er inde i rytmen, er det nemt altid at have lækkert hjemmebagt rugbrød i huset.
Prøv et stenalderbrød - fyldt med gode sager....
Læg rugbrødene i fryseposer, mens de endnu er lune. Så "sætter" brødene sig og bliver lettere at skære.
Drys rugbrødene med forskellige kerner og frø. Og/eller tilsæt 1 dl til den færdige dej inden brødet bages.
35109 kJ / 8391 kcal
722 kJ / 173 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,4 g |
Protein: | 12,1 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 81,5 % | 34,6 g |
Fedt: | 6,4 % | 1,2 g |