Rugbrød

Rugbrød

60+ min Frokost
Fryseegnet

Hjemmebagt rugbrød helt fra bunden er skønt. Det giver både en stor tilfredsstillelse at bage rugbrødet og at spise det efterfølgende. Når du har bagt rugbrød en gang, tager surdejen fra til næste og derved er inde i rytmen, er det nemt altid at have lækkert hjemmebagt rugbrød i huset.

Mere inspiration

Skønne boller til mellemmåltid eller til at tage med på tur.

Velbekomme!
Tip

Læg rugbrødene i fryseposer, mens de endnu er lune. Så "sætter" brødene sig og bliver lettere at skære.

Variation

Drys rugbrødene med forskellige kerner og frø. Og/eller tilsæt 1 dl til den færdige dej inden brødet bages.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

35109 kJ / 8391 kcal

Næringsindhold pr. 100g

722 kJ / 173 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 7,4 g
Protein: 12,1 % 5,2 g
Kulhydrat: 81,5 % 34,6 g
Fedt: 6,4 % 1,2 g

Ingredienser