Stenalderbrød med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

60+ min

Stenalderbrød a la Karoline med hytteost og masser af andre gode proteinkilder. Smager skønt og med godt bid. Om det kan erstatte rugbrød – det er op til dig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Stenalderbrød

  • 200 g græskarkerner
  • 150 g groft hakkede mandler
  • 100 g groft hakkede hasselnøddekerner
  • 100 g solsikkekerner
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • ½ dl rapsolie
  • 3 æg
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingedienser sammen med olie i en skål. Rør æggene sammen og vend dem i nøddeblandingen sammen med hytteosten og olie. Hæld brødblandingen i en rugbrødsform med bagepapir (ca. 1½ liter). Bag brødet i midten af ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 160° - traditionel ovn.

Tip

Du kan bruge, hvad du har af nødder, frø og kerner. Der skal være ca. 600 g i alt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 73 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag