Stenalderbrød med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

60+ min

Stenalderbrød a la Karoline med hytteost og masser af andre gode proteinkilder. Smager skønt og med godt bid. Om det kan erstatte rugbrød – det er op til dig!

Ingredienser

Antal portioner

Stenalderbrød

  • 200 g græskarkerner
  • 150 g groft hakkede mandler
  • 100 g groft hakkede hasselnøddekerner
  • 100 g solsikkekerner
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • ½ dl rapsolie
  • 3 æg
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingedienser sammen med olie i en skål. Rør æggene sammen og vend dem i nøddeblandingen sammen med hytteosten og olie. Hæld brødblandingen i en rugbrødsform med bagepapir (ca. 1½ liter). Bag brødet i midten af ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 160° - traditionel ovn.

Tip

Du kan bruge, hvad du har af nødder, frø og kerner. Der skal være ca. 600 g i alt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 73 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: