Stenalderbrød med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

60+ min

Stenalderbrød a la Karoline med hytteost og masser af andre gode proteinkilder. Smager skønt og med godt bid. Om det kan erstatte rugbrød – det er op til dig!

Ingredienser

Antal portioner

Stenalderbrød

  • 200 g græskarkerner
  • 150 g groft hakkede mandler
  • 100 g groft hakkede hasselnøddekerner
  • 100 g solsikkekerner
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • ½ dl rapsolie
  • 3 æg
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingedienser sammen med olie i en skål. Rør æggene sammen og vend dem i nøddeblandingen sammen med hytteosten og olie. Hæld brødblandingen i en rugbrødsform med bagepapir (ca. 1½ liter). Bag brødet i midten af ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 160° - traditionel ovn.

Tip

Du kan bruge, hvad du har af nødder, frø og kerner. Der skal være ca. 600 g i alt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 73 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: