20-25 min. ved 200° - varmluft.
Det er kun fantasien, der sætter grænser - sæt sneglene som fx en stjerne, et julehjerte eller noget helt tredje.
Du kan bruge persillepesto, ramsløgspesto eller rød pesto (du skal blot være opmærksom på at træet ikke bliver helt så grønt).
Brug dine osterester fx mozzarella, cheddar, parmesan eller en andre hårde oste.
26451 kJ / 6322 kcal
1340 kJ / 320 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 10,5 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 34,2 % | 27 g |
Fedt: | 55,3 % | 20 g |
Simpel opskrift på pesto med basilikum.
75 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
2½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
15 g
Gær
|
|
75 g
Hytteost
|
|
100 g
Revne blandede grøntsager fx gulerod og squash
|
|
50 g
Græskarkerner eller solsikkekerner
|
|
100 g
Fuldkornshvedemel
|
|
500- 600 g
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
ca. 400 g
Basilikumpesto
|
|
---|---|
100 g
Revne blandede grøntsager fx gulerod og squash
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
1
Sammenpisket æg til pensling
|
|
---|---|
Sesamfrø til toppen
|