Ramsløg er en at naturens vilde urter og bladene er oplagte at tilberede en pesto med ramsløg af. Ramsløg kan findes i naturen fra starten af februar til slut maj, og her har du en opskrift på en hjemmelavet ramsløgspesto. Denne ramsløgspesto med mandler er velsmagende og nem at lave. Du skal bare vide, at jo længere hen du kommer på sæsonen jo kraftigere bliver hvidløgssmagen i bladene - læs tippet og se, hvordan du kan variere og tilsmage din hjemmelavede ramsløgspesto.
Lyst til mere ramsløg? - prøv dettte lækre ramsløgssmør.
Bliver smagen for kraftig kan du erstatte halvdelen eller 2/3 dele med en anden krydderurt fx persille, løvstikke eller basilikum. Ramsløgspestoen smager dejligt i sandwich, som dip til brød eller grøntsager eller vendt i friskkogt pasta.
Rist mandler i mikroovnen – 2 min. ved max effekt, så har du perfekt ristede mandler.
12206 kJ / 2917 kcal
2403 kJ / 574 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 6,5 % | 9,2 g |
Kulhydrat: | 3,6 % | 5,1 g |
Fedt: | 89,9 % | 58,3 g |
Ramsløgsjagt er en oplagt udeaktivitet for hele familien https://www.arla.dk/madlojer/#ramslog Se med og få gode råd, når Britta og hendes børn går på ramsløgsjagt med urtesamler Thomas Laursen. Bliv inspireret til simple retter, du kan lave derhjemme med din egen ramsløgsfangst.