Ramsløgspesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Ramsløgspesto er en variant af den klassiske pesto. Uden for ramsløgssæsonen kan pestoen laves med løvstikke, bredbladet persille eller basilikum. Smør fx pestoen på sandwich eller server den til pasta, salater eller ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g smuttede mandler
  • 1½ dl rapsolie
  • 85 g fintrevet parmesanost
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g rensede blade af ramsløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist mandlerne midt i ovnen. Tag mandlerne ud og lad dem køle helt af. Kom mandlerne i et blenderglas sammen med olie, ost, citronsaft, salt og peber. Blend ved langsomste hastighed i ca. 1 min. Tilsæt ramsløgsblade og blend igen ved langsomste hastighed i ca. 30 sek. Smag til.

Tips

Tapenaden smager dejligt i sandwich, som dip til brød eller grøntsager eller vendt i friskkogt pasta. Tapenaden kan opbevares tildækket på køl i ca. 3 døgn.

Ristning

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 84 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag