Ramsløgspesto

Ramsløgspesto

30 min Tilbehør

Ramsløg er en at naturens vilde urter og bladene er oplagte at tilberede en pesto med ramsløg af. Ramsløg kan findes i naturen fra starten af februar til slut maj, og her har du en opskrift på en hjemmelavet ramsløgspesto. Denne ramsløgspesto med mandler er velsmagende og nem at lave. Du skal bare vide, at jo længere hen du kommer på sæsonen jo kraftigere bliver hvidløgssmagen i bladene - læs tippet og se, hvordan du kan variere og tilsmage din hjemmelavede ramsløgspesto.

Mere inspiration

Lyst til mere ramsløg? - prøv dettte lækre ramsløgssmør.

Velbekomme!
Tips

Bliver smagen for kraftig kan du erstatte halvdelen eller 2/3 dele med en anden krydderurt fx persille, løvstikke eller basilikum. Ramsløgspestoen smager dejligt i sandwich, som dip til brød eller grøntsager eller vendt i friskkogt pasta.

Tilberedningstip

Rist mandler i mikroovnen – 2 min. ved max effekt, så har du perfekt ristede mandler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12206 kJ / 2917 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2403 kJ / 574 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 6,5 % 9,2 g
Kulhydrat: 3,6 % 5,1 g
Fedt: 89,9 % 58,3 g
Relateret video
Ramsløgspesto

Ingredienser