Rispilaf med ramsløg og purløg

Rispilaf med ramsløg og purløg

45 min Hovedret
Ramsløg smager herligt og er en af de allerførste forårsbebudere. Men sæsonen er kort, så resten af året kan du sagtens spise retten med ekstra purløg og evt. lidt hvidløg.
Velbekomme!
Tip

Du kan skifte ramsløgene ud med 2 små knuste fed hvidløg og ½ dl ekstra purløg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10333 kJ / 2470 kcal

Næringsindhold pr. 100g

497 kJ / 119 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 25,5 % 7,4 g
Kulhydrat: 47,2 % 13,8 g
Fedt: 27,3 % 3,7 g
Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Ingredienser