Rispilaf med ramsløg og purløg

45 min Hovedret

Ramsløg smager herligt og er en af de allerførste forårsbebudere. Men sæsonen er kort, så resten af året kan du sagtens spise retten med ekstra purløg og evt. lidt hvidløg.

Rispilaf med ramsløg og purløg
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10333 kJ / 2470 kcal

Energifordeling:
Fiber: 22,6 g
Protein: 25,5 %
Kulhydrat: 47,2 %
Fedt: 27,3 %
Tip

Du kan skifte ramsløgene ud med 2 små knuste fed hvidløg og ½ dl ekstra purløg.

Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Ingredienser