Marinerede sild med friterede løg
30 min
•
Uhm...friterede sprøde løg til de marinerede sild er lækker, ny variation over temaet marinerede sild med løg. Hertil serverer vi en let grøn mayo, smilende æg og rugbrød....en perfekt start på frokosten. Har du lyst til en lidt anderledes opskrift på marinerede sild, så prøv denne her - klassisk og med et sprødt tvist - skøn til både jul, påske, pinse - og når du ellers har lyst til marinerede sild.
Ingredienser
Ramsløgsmayo
225 g
Hytteost
|
|
---|---|
3 dl
Rensede blade af ramsløg
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Friterede løg
3
Løg i meget tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
---|---|
75 g
Groft rugmel (ca. 1¼ dl)
|
|
½ liter
Neutral olie, fx rapsolie
|
|
½ tsk
Fint salt
|
4
Marinerede sild i mundrette stykker (ca. 300 g)
|
|
---|---|
8
Smilende æg
|
Pynt
Fintstrimlede blade af ramsløg
|
---|
Tilbehør
8 skiver
Rugbrød - evt. ristet
|
---|
Sådan gør du
Ramsløgsmayo
Friterede løg
I stedet for ramsløg, kan du bruge 3 dl babyspinatblade vendt med 1 lille knust fed hvidløg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15841 kJ / 3786 kcal
Næringsindhold pr. 100g
798 kJ / 191 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 16,6 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 17,5 g |
Fedt: | 46,2 % | 9,9 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.