Marinerede sild med friterede løg

Marinerede sild med friterede løg

30 min Frokost
Uhm...friterede sprøde løg til de marinerede sild er lækker, ny variation over temaet marinerede sild med løg. Hertil serverer vi en let grøn mayo, smilende æg og rugbrød....en perfekt start på frokosten. Har du lyst til en lidt anderledes opskrift på marinerede sild, så prøv denne her - klassisk og med et sprødt tvist - skøn til både jul, påske, pinse - og når du ellers har lyst til marinerede sild.
Mere inspiration

Her en dejlig opskrift på hjemmelavet rugbrød.

Rugbrød
60+ min
Rugbrød
(39)
Velbekomme!
Tip

I stedet for ramsløg, kan du bruge 3 dl babyspinatblade vendt med 1 lille knust fed hvidløg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15577 kJ / 3723 kcal

Næringsindhold pr. 100g

784 kJ / 187 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 17,2 % 8 g
Kulhydrat: 34,7 % 16 g
Fedt: 48,1 % 10,2 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise