I stedet for ramsløg, kan du bruge 3 dl babyspinatblade vendt med 1 lille knust fed hvidløg.
15841 kJ / 3786 kcal
798 kJ / 191 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 16,6 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 17,5 g |
Fedt: | 46,2 % | 9,9 g |
Her en dejlig opskrift på hjemmelavet rugbrød.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
225 g
Hytteost
|
|
---|---|
3 dl
Rensede blade af ramsløg
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
3
Løg i meget tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
---|---|
75 g
Groft rugmel (ca. 1¼ dl)
|
|
½ liter
Neutral olie, fx rapsolie
|
|
½ tsk
Fint salt
|
4
Marinerede sild i mundrette stykker (ca. 300 g)
|
|
---|---|
8
Smilende æg
|
Fintstrimlede blade af ramsløg
|
---|
8 skiver
Rugbrød - evt. ristet
|
---|