Endnu en god variation af pasta med kødsauce - her med mere grønt, men stadig med masser af smag.
Hvis du synes saucen er for tør, kan du vende lidt ekstra vand i. Tag fx lidt af det varme pastavand.
Kødsaucen kan fryses.
Læg den kødsauce, der er tilovers i et ovnfast fad lagvis med tynde skiver rå kartofler og Mornaysauce. Bag retten i ovnen til kartoflerne er møre og server fx en grøn salat til.
11096 kJ / 2652 kcal
558 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 25,5 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 16 g |
Fedt: | 25,9 % | 3,9 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.