I stedet for salsiccia kan du bruge pancetta skåret i små strimler i din bolognese. Du kan skifte halvdelen af oksekødet ud med hakket svinekød.
10628 kJ / 2540 kcal
552 kJ / 132 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 27,9 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 25 % | 8,1 g |
Fedt: | 44,4 % | 6,6 g |
Alkohol: | 2,7 % |
Er du til en vegetarisk bolognese?
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
100 g
Salsiccia (ca. 2 små pølser) farsen tages ud af skindet
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
|
1 dl
Mælk eller sødmælk
|
|
2 stilke
Bladselleri i meget små tern (ca. 50 g)
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1
Gulerod i meget små tern (ca. 75 g)
|
|
1 dl
Koncentreret tomatpuré (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Tør rødvin eller hvidvin
|
|
3 dl
Oksebouillon
|
|
2
Laurbærblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Frisk pasta, fx fettuccine eller spaghetti.
|
|
---|---|
100 g
Friskrevet Parmigiano Reggiano
|