En anden klassiker med hakket kød og brun sauce.
Lav dobbelt portions fars og steg frikadeller af den ene portion. Kog ekstra kartofler - så kan du bruge til kartoffelsalat eller brasede kartofler i morgen. Server en frisk salat til - evt. med rester af de kogte bønner i.
10904 kJ / 2606 kcal
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 27,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 39 % | 8,9 g |
Fedt: | 33,8 % | 3,6 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Hakket grise- og kalvekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Finvalsede havregryn (ca. 1 dl)
|
40 g |
Mælk
|
½ dl |
Æg
|
1 |
Bacon i skiver (ca. 100 g)
|
125 g |
Letmælk
|
2½ dl |
¼ liter | |
Ribsgelé
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Lys saucejævner
|
1 spsk |
Evt. kulør
|
Kartofler - koges
|
1 kg |
---|---|
Dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner
|
600 g |
Ribsgelé
|