Lav dobbelt portions fars og steg frikadeller af den ene portion. Kog ekstra kartofler - så kan du bruge til kartoffelsalat eller brasede kartofler i morgen. Server en frisk salat til - evt. med rester af de kogte bønner i.
10785 kJ / 2578 kcal
386 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 27,5 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 8,9 g |
Fedt: | 33,2 % | 3,5 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
400 g
Hakket grise- og kalvekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
40 g
Finvalsede havregryn (ca. 1 dl)
|
|
½ dl
Mælk
|
|
1
Æg
|
|
125 g
Bacon i skiver (ca. 100 g)
|
|
2½ dl
Mælk
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Ribsgelé
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
1 kg
Kartofler - koges
|
|
---|---|
600 g
Dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner
|
|
Ribsgelé
|