Italiensk farsrulle

Italiensk farsrulle

60+ min
Fryseegnet
Italiensk farsrulle med fyld at ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin ogtomatsalat.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Fars
  • Udblød franskbrødsskiverne i mælk.
  • Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier.
  • Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (ca. 20 x 30 cm).
  • Fordel løg og persille og ost over farsen.
  • Rul denne som en roulade fra den korte side.
  • Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad og bag den midt i ovnen.

Farsrullen kan fryses ubagt. Stil den frosne farsrulle i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 1 time og 15 min.

Energiindhold for hele retten:

5707 kJ / 1364 kcal

Næringsindhold pr. 100g

542 kJ / 130 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 47,6 % 15,2 g
Kulhydrat: 18,9 % 6 g
Fedt: 33,5 % 4,9 g
Mere inspiration

Server en lækker kartoffelgratin til farsrullen

Kartoffelgratin
60+ min
Kartoffelgratin
(22)

Ingredienser

Fars
3 skiver Afskorpet franskbrød
2 dl Mælk
250 g Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
250 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 Æg
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk Tørret oregano
Fyld
1 Hakket løg
3 spsk Hakket frisk kruspersille
100 g Skæreost i tynde skiver
Tilbehør
Friske tomater, evt. lavet til tomatsalat
Landbrød og olivenolie til at dryppe det i.
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk