Italiensk farsrulle

1 time 30 min
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
Italiensk farsrulle

Italiensk farsrulle med fyld af ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin og tomatsalat.

Ingredienser

Fars

3 skiver Afskorpet franskbrød
2 dl Mælk
250 g Hakket grisekød
250 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 Æg
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk Tørret oregano

Fyld

1 Hakket løg
3 spsk Hakket persille
100 g Skæreost i tynde skiver

Tilbehør

Friske tomater, evt. lavet til tomatsalat
Landbrød og olivenolie til at dryppe det i.

Sådan gør du

Fars

  • Udblød franskbrødsskiverne i mælk.
  • Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier.
  • Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (ca. 20 x 30 cm).
  • Fordel løg og persille og ost over farsen.
  • Rul denne som en roulade fra den korte side.
  • Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad og bag den midt i ovnen ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Farsrullen kan fryses ubagt. Stil den frosne farsrulle i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 1 time og 15 min.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5698 kJ / 1362 kcal

Næringsindhold pr. 100g

542 kJ / 129 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 47,6 % 15,2 g
Kulhydrat: 18,8 % 6 g
Fedt: 33,6 % 4,9 g
https://www.arla.dk/opskrifter/italiensk-farsrulle/