Italiensk farsrulle

Italiensk farsrulle

60+ min
Fryseegnet
Italiensk farsrulle med fyld at ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin ogtomatsalat.

Sådan gør du

Fars
  • Udblød franskbrødsskiverne i mælk.
  • Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier.
  • Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (ca. 20 x 30 cm).
  • Fordel løg og persille og ost over farsen.
  • Rul denne som en roulade fra den korte side.
  • Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad og bag den midt i ovnen.
Bagetid
  • Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Server en lækker kartoffelgratin til farsrullen

Kartoffelgratin
60+ min
Kartoffelgratin
(19)
Velbekomme!
Frysetip

Farsrullen kan fryses ubagt. Stil den frosne farsrulle i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 1 time og 15 min.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5993 kJ / 1432 kcal

Næringsindhold pr. 100g

572 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 44,2 % 14,9 g
Kulhydrat: 17,8 % 6 g
Fedt: 38 % 5,9 g

Ingredienser

Fars
Afskorpet franskbrød
3 skiver
Mælk
2 dl
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
250 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
250 g
Æg
1
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Tørret oregano
1 tsk
Fyld
Hakket zittauerløg
1
Hakket frisk kruspersille
3 spsk
Arla Klovborg® ML 25% (45+) i tynde skiver
100 g
Tilbehør
Friske tomater, evt. lavet til tomatsalat
Landbrød og olivenolie til at dryppe det i.