Italiensk farsrulle
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Italiensk farsrulle med fyld af ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin og tomatsalat.
Ingredienser
Fars
3 skiver
Afskorpet franskbrød
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
250 g
Hakket grisekød
|
|
250 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
Fyld
1
Hakket løg
|
|
---|---|
3 spsk
Hakket persille
|
|
100 g
Skæreost i tynde skiver
|
Tilbehør
Friske tomater, evt. lavet til tomatsalat
|
|
---|---|
Landbrød og olivenolie til at dryppe det i.
|
Sådan gør du
Fars
Farsrullen kan fryses ubagt. Stil den frosne farsrulle i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 1 time og 15 min.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5698 kJ / 1362 kcal
Næringsindhold pr. 100g
542 kJ / 129 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 47,6 % | 15,2 g |
Kulhydrat: | 18,8 % | 6 g |
Fedt: | 33,6 % | 4,9 g |