Italiensk farsrulle

Italiensk farsrulle

60+ min
Fryseegnet
Italiensk farsrulle med fyld at ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin ogtomatsalat.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Fars
  • Udblød franskbrødsskiverne i mælk.
  • Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier.
  • Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (ca. 20 x 30 cm).
  • Fordel løg og persille og ost over farsen.
  • Rul denne som en roulade fra den korte side.
  • Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad og bag den midt i ovnen.

Farsrullen kan fryses ubagt. Stil den frosne farsrulle i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 1 time og 15 min.

Energiindhold for hele retten:

5707 kJ / 1364 kcal

Næringsindhold pr. 100g

542 kJ / 130 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 47,6 % 15,2 g
Kulhydrat: 18,9 % 6 g
Fedt: 33,5 % 4,9 g
Mere inspiration

Server en lækker kartoffelgratin til farsrullen

Kartoffelgratin
60+ min
Kartoffelgratin
(22)

Ingredienser

Fars
3 skiver Afskorpet franskbrød
2 dl Mælk
250 g Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
250 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 Æg
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk Tørret oregano
Fyld
1 Hakket zittauerløg
3 spsk Hakket frisk kruspersille
100 g Skæreost i tynde skiver
Tilbehør
Friske tomater, evt. lavet til tomatsalat
Landbrød og olivenolie til at dryppe det i.