Hakkebøf med brun sovs - en af de store danske klassikere på spisebordet. Der hører kartofler og bløde løg til hakkebøffen - og mon ikke også de syltede rødbeder finder vej til tallerknen i de fleste hjem. Her en klassisk hakkebøf med bløde løg - piftet op med en hurtig salat af ærter og æbler.
Tag imod udfordringen og prøv at udskifte hakkebøffen med denne grøntsagsbøf.
9542 kJ / 2281 kcal
347 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,9 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 9,7 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,4 g |
Skal du servere hakkebøf med bløde løg til mange, så kan du brune alle bøfferne og lægge dem i et ildfast fad og lade dem stege færdig i ovnen, mens du laver saucen.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.