Saftige hakkebøffer med brun sovs - uhm. Dansk hakkebøf med bløde løg er en af de store danske klassikere, der ofte sættes på spisebordet. Hakkebøf med sovs er velsmagende og velkendt - og det er en ret, som de fleste i familien kan lide. Hakkebøf på pande skal serveres med kartofler og bløde løg til - og mon ikke også de syltede rødbeder finder vej til tallerknen i de fleste hjem. Her en klassisk hakkebøf med bløde løg - piftet op med en hurtig salat af ærter og æbler.
Tag imod udfordringen og prøv at udskifte hakkebøffen med denne grøntsagsbøf.
Skal du servere hakkebøf med bløde løg til mange, så kan du brune alle bøfferne og lægge dem i et ildfast fad og lade dem stege færdig i ovnen, mens du laver saucen. Læs mere om hakket oksekød her.
9542 kJ / 2281 kcal
347 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,9 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 9,7 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,4 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.