Hakkebøffer med bløde løg

45 min Hovedret

Hakkebøf med brun sovs - en af de store danske klassikere på spisebordet. Der hører kartofler og bløde løg til hakkebøffen - og mon ikke også de syltede rødbeder finder vej til tallerknen i de fleste hjem. Her en klassisk hakkebøf med bløde løg - piftet op med en hurtig salat af ærter og æbler.

Hakkebøffer med bløde løg
Mere inspiration

Tag imod udfordringen og prøv at udskifte hakkebøffen med denne grøntsagsbøf.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9542 kJ / 2281 kcal

Næringsindhold pr. 100g

347 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 26,9 % 5,5 g
Kulhydrat: 47,3 % 9,7 g
Fedt: 25,8 % 2,4 g
Tip

Skal du servere hakkebøf med bløde løg til mange, så kan du brune alle bøfferne og lægge dem i et ildfast fad og lade dem stege færdig i ovnen, mens du laver saucen.

Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser