60+ min

Hakkebøf i ovn

Lækre saftige hakkebøffer i med fyld af 2 slags ost - servet med ovnbagte rodfrugter til.

Hakkebøf i ovn

Sådan gør du

Rodfrugter
  • Skær rodfrugterne i 5 cm lange stave.
  • Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Fordel olie, salt og peber på rodfrugterne.
  • Bag dem øverst i ovnen.
Hakkebøffer
  • Bland mælk med rasp og lad det trække i ca. 10 min.
  • Bland raspblandingen med løg, æg og kød.
  • Tilsæt persille, salt og peber.
  • Bland hytteost og gratineringsost.
  • Form farsen til 4 bøffer.
  • Lav en fordybning i midten af bøfferne, og fordel osteblandingen i hullerne.
  • Læg bøfferne i et ildfast fad og bag dem nederst i ovnen.
  • Server bøfferne ovenpå rodfrugterne.
Bagetid for rodfrugter
  • 45 min ved 200° - varmluft.
Bagetid for hakkebøffer
  • 25 min ved 200° - varmluft.
Velbekomme!

Ingredienser