Lækker salat, der smager af sol og sommer.....
7819 kJ / 1869 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,7 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 8,2 g |
Fedt: | 28,8 % | 2,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
350 g |
---|---|
Hakket frisk oregano
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
2 |
---|---|
Modne tomater i halve (ca. 500 g)
|
5 |
Grøn peberfrugt i korte strimler (ca. 150 g)
|
1 |
---|---|
200 g | |
Frisk oregano
|
2 spsk |
Havsalt, fx læsø eller maldon
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Nye kartofler
|
1 kg |
---|