Salaten vil smage herligt til disse svampebøffer.
De bagte rødder kan være gulerødder i forskellige farver, selleri, pastinak, rødbede eller andre rodfrugter. Du kan også udskifte med peberfrugt eller andre grøntsager. - du kan bruge andre tørrede frugter fx figner, dadler, svesker eller rosiner. - du kan også bruge alle farver quinoa, forskellige kerner, bulgur, linser, pasta eller kikærter. - lime kan udskiftes med citron eller eddike. - en håndfuld ristede nødder er også lækkert i salaten.
Salaten er også god i madpakken.
4598 kJ / 1099 kcal
527 kJ / 126 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 11,3 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 32,9 % | 10,2 g |
Fedt: | 55,8 % | 7,9 g |
Gulerødder eller andre rodfrugter i skrå skiver (ca. 300 g)
|
4 |
---|---|
Olie
|
2 spsk |
Groft salt og peber
|
1 |
Kogt quinoa, kerner eller bulgur
|
150 g |
---|---|
Finthakket rødløg
|
1 |
Hakket grønkål
|
100 g |
100 g | |
Tørrede abrikoser i tynde strimler
|
6 |
Limefrugt (usprøjtet), skal og saft heraf
|
1 |
Sesamolie eller olivenolie
|
1 spsk |
Groft salt og peber
|