Svampebøffer

Svampebøffer

40 min
Svampebøfferne smager virkelig godt, og vil du servere grøn mad, er de bestemt et bud. Vi kalder det svampebøffer, men vi kunne også godt have kaldt dem svampekarbonader eller svampekrebinetter (alt efter hvor i Danmark vi er). Overfladen bliver nemlig lidt sprød, når couscousen bliver stegt - det er lækkert. Server svampebøfferne som du ellers ville servere hakkebøffer af kød. Eller brug dem kolde som grønt pålæg.
Mere inspiration

Server svampebøfferne sammen med en lækker salat, fx denne blomkålssalat.

Blomkålssalat
15 min
Blomkålssalat
(1)
Velbekomme!
Tip

Svampebøfferne er også gode kolde som pålæg på et stykke brød - du kan evt. smøre dem på brødet og toppe op med rød peber og karse.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4965 kJ / 1187 kcal

Næringsindhold pr. 100g

702 kJ / 168 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 20,1 % 8,3 g
Kulhydrat: 34,5 % 14,3 g
Fedt: 45,4 % 8,6 g

Ingredienser