Tilsæt ekstra krydret smag til linsebøfferne med 2 spsk friskrevet ingefær og 1½ tsk garam masala. Linsebøfferne kan også tilsættes ca. 100 g revne grøntsager, fx gulerod, blomkål, knoldselleri m.
Du kan vælge at stege linsebøfferne i mindre fedtstof, men det gør dem mindre sprøde.
Du kan fryse linsefarsen.
9905 kJ / 2367 kcal
995 kJ / 238 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 18,2 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 19,5 g |
Fedt: | 48,6 % | 13,1 g |
De sprødeste vegetarbøffer til din burger.
175 g
Tørrede røde linser eller gotlandslinser (ca. 375 g kogte)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
125 g
Revet cheddarost
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2
Æg
|
|
1 dl
Pankorasp
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Paprika
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Pankorasp
|
|
---|---|
3 spsk
Rapsolie
|
|
25 g
Smør
|
Burgerboller, salat, chilimayo, hummus og syltede rødløg
|
---|