Denne linsebøf, er en virkelig dejlig, sprød vegetarbøf, der består af røde linser og cheddarost med smag af masser af ingefær og garam masala. Linsebøfferne er samtidig både nemme og hurtige at tilberede. De røde linser skal kun koge 5 minutter - de må nemlig godt have en smule bid. Linsebøfferne har en skøn ostesmag og pankoraspen gør dem dejlig sprøde. Prøv denne opskrift på linsebøf!
Lækre sprøde vegetarbøffer med skønt tilbehør
Du kan vælge at stege linsebøfferne i mindre fedtstof, men det gør dem mindre sprøde.
9610 kJ / 2297 kcal
915 kJ / 219 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 19,2 % | 10,4 g |
Kulhydrat: | 27,8 % | 14,9 g |
Fedt: | 53 % | 13,1 g |