Tilsæt ekstra krydret smag til linsebøfferne med 2 spsk friskrevet ingefær og 1½ tsk garam masala. Linsebøfferne kan også tilsættes ca. 100 g revne grøntsager, fx gulerod, blomkål, knoldselleri m.
Du kan vælge at stege linsebøfferne i mindre fedtstof, men det gør dem mindre sprøde.
Du kan fryse linsefarsen.
7952 kJ / 1901 kcal
799 kJ / 191 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 15,2 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 12,4 g |
Fedt: | 58,4 % | 12,6 g |
Hurtige syltede rødløg til burgeren.
De sprødeste vegetarbøffer til din burger.
175 g
Tørrede røde linser (ca. 375 g kogte)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
125 g
Revet cheddarost
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2
Æg
|
|
1 dl
Pankorasp
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Paprika
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Pankorasp
|
|
---|---|
3 spsk
Rapsolie
|
|
25 g
Smør
|
Burgerboller, salat, chilimayo, hummus og syltede rødløg
|
---|