Kyllingeburger med ost

Bedømmelse

(39 vurderinger)

45 min

God hjemmelavet burger med ost og stegt kyllingefilet. Server med grøntsagsstave.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk edelsüsspaprika eller stødt sød chili
  • 1 spsk olivenolie
  • 150 g bacon i tynde skiver
  • 4 ciabattaboller
  • 4 skiver Cheasy® M 13% (20+) skiveost M 13% (20+) skiveost
  • 4 spsk tomatketchup
  • 2 tomater i skiver (ca. 100 g)
  • 1 rødløg i ringe (ca. 75 g)
  • 8 blade icebergsalat
  • 300 g grøntsagsstave, fx gulerødder og
  • agurker

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk kyllingefileterne til flade bøffer. Drys med salt, peber og paprika. Steg dem i olie på en pande ved jævn varme - ca. 5 min. i alt - eller grill dem. Steg eller grill baconen - læg den på fedtsugende papir. Varm bollerne og flæk dem. Læg kyllingefileter, bacon og ost på de underste halve boller og gratiner dem øverst i ovnen - til osten smelter.

Smør imens overne med ketchup. Læg burgerbollerne sammen om tomater, løg og salatblade. Server kyllingeburgerne mens osten er lun, sammen med grøntsagsstavene.

Tips

Man kan også servere frisk eller syltet agurk og majs til burgerne.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: