Kyllingeburger med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

45 min

God hjemmelavet burger med ost og stegt kyllingefilet. Server med grøntsagsstave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk edelsüsspaprika eller stødt sød chili
  • 1 spsk olivenolie
  • 8 skiver bacon (ca. 125 g)
  • 4 ciabattaboller
  • 4 skiver Cheasy® M 13% (20+) skiveost M 13% (20+) skiveost
  • 4 spsk tomatketchup
  • 2 tomater i skiver (ca. 100 g)
  • 1 rødløg i ringe (ca. 75 g)
  • 8 blade icebergsalat
  • 300 g grøntsagsstave, fx gulerødder og
  • agurk

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk kyllingefileterne til flade bøffer. Drys med salt, peber og paprika. Steg dem i olie på en pande ved jævn varme - ca. 5 min. i alt - eller grill dem. Steg eller grill baconen - læg den på fedtsugende papir. Varm bollerne og flæk dem. Læg kyllingefileter, bacon og ost på de underste halve boller og gratiner dem øverst i ovnen - til osten smelter.

Smør imens overne med ketchup. Læg burgerbollerne sammen om tomater, løg og salatblade. Server kyllingeburgerne mens osten er lun, sammen med grøntsagsstavene.

Garnering

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Man kan også servere frisk eller syltet agurk og majs til burgerne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: