Kyllingeburger med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(39 vurderinger)

45 min

God hjemmelavet burger med ost og stegt kyllingefilet. Server med grøntsagsstave.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk edelsüsspaprika eller stødt sød chili
  • 1 spsk olivenolie
  • 8 skiver bacon (ca. 125 g)
  • 4 ciabattaboller
  • 4 skiver Cheasy® M 13% (20+) skiveost M 13% (20+) skiveost
  • 4 spsk tomatketchup
  • 2 tomater i skiver (ca. 100 g)
  • 1 rødløg i ringe (ca. 75 g)
  • 8 blade icebergsalat
  • 300 g grøntsagsstave, fx gulerødder og
  • agurker

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk kyllingefileterne til flade bøffer. Drys med salt, peber og paprika. Steg dem i olie på en pande ved jævn varme - ca. 5 min. i alt - eller grill dem. Steg eller grill baconen - læg den på fedtsugende papir. Varm bollerne og flæk dem. Læg kyllingefileter, bacon og ost på de underste halve boller og gratiner dem øverst i ovnen - til osten smelter.

Smør imens overne med ketchup. Læg burgerbollerne sammen om tomater, løg og salatblade. Server kyllingeburgerne mens osten er lun, sammen med grøntsagsstavene.

Garnering

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Man kan også servere frisk eller syltet agurk og majs til burgerne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: