Burger med grillede grøntsager
30 min
•
Burger med grillede grøntsager er en lækker vegetarburger med grillede squash og peberfrugter og en lækker bønnecreme. Her griller vi grøntsagerne i ovnen - så kan du bruge opskriften hele året, men når grillsæsonen er i gang, er det oplagt at grille de grøntsager du har lyst til på havegrillen.
Ingredienser
Grillede grøntsager
2
Grønne squash i lange ½ cm tykke skiver
|
|
---|---|
2
Røde og gule peberfrugter i brede strimler
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Fint salt
|
Bønnecreme
250 g
Edamamebønner
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
2
Små fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Fint salt
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
Burger
4
Flækkede, lune grove burgerboller
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde ringe
|
|
4 dl
Ærteskud
|
Sådan gør du
Grillede grøntsager
Bønnecreme
Burger
Brug de grøntsager der er til rådighed - og efter smag. Har du lyst til en lidt mere spicy oplevelse kan du skrue op for chili i cremen - eller toppe grøntsagerne med syltede jalapeños.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7365 kJ / 1760 kcal
Næringsindhold pr. 100g
424 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 21,2 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 12,3 g |
Fedt: | 29,3 % | 3,4 g |