Klassisk burger

Klassisk burger

30 min

Helt klassisk burger uden nogen tvist eller nye påfund, bare tomat, agurk, rødløg og en hakkebøf med ost og bacon - lagt en lys, gerne brioche burgerbolle. Hamburger, bøfsandwich, bøf til burger eller bare burger - en klassiker, der har vundet indpas også på de danske spiseborde. Hjemmelavet burger er et helt måltid i sig selv - enkelt, nemt og hurtigt at tilberede. Denne opskrift på burger er i hvert fald ikke spor svær at lave - - men måske lidt besværlig at spise.

Mere inspiration

Burgerne bliver endnu bedre med en hjemmebagt burgerbolle.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Skal du lave mange burgere, så kan du brune burgerne på panden og stege dem færdige i ovnen. Du kan også stege bacon i ovnen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11530 kJ / 2756 kcal

Næringsindhold pr. 100g

825 kJ / 197 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 23 % 11,2 g
Kulhydrat: 15,5 % 7,5 g
Fedt: 61,5 % 13,7 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser