Helt klassisk burger uden nogen tvist eller nye påfund, bare tomat, agurk, rødløg og en hakkebøf med ost og bacon - lagt en lys, gerne brioche burgerbolle. Hamburger, bøfsandwich, bøf til burger eller bare burger - en klassiker, der har vundet indpas også på de danske spiseborde. Hjemmelavet burger er et helt måltid i sig selv - enkelt, nemt og hurtigt at tilberede. Denne opskrift på burger er i hvert fald ikke spor svær at lave - - men måske lidt besværlig at spise.
Burgerne bliver endnu bedre med en hjemmebagt burgerbolle.
Skal du lave mange burgere, så kan du brune burgerne på panden og stege dem færdige i ovnen. Du kan også stege bacon i ovnen.
11530 kJ / 2756 kcal
825 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 23 % | 11,2 g |
Kulhydrat: | 15,5 % | 7,5 g |
Fedt: | 61,5 % | 13,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.