Skal du lave mange burgere, så kan du brune burgerne på panden og stege dem færdige i ovnen. Du kan også stege bacon i ovnen.
12766 kJ / 3051 kcal
910 kJ / 217 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,2 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 19,4 % | 10,4 g |
Fedt: | 60,4 % | 14,8 g |
Burgerne bliver endnu bedre med en hjemmebagt burgerbolle.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Bacon (ca. 125 g)
|
8 skiver |
---|---|
Smør
|
15 g |
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
500 g |
Lagret cheddarost
|
4 skiver |
Burgerboller, fx briocheboller
|
4 |
---|---|
Mayonnaise, fx Hellmanns kryddermayonnaise
|
1 dl |
Tomater i skiver
|
2 |
Agurk i skiver
|
½ |
Rødløg i tynde ringe
|
1 |
Hjertesalat
|
4 blade |