Hvis tatarsauce ikke lige er dig, kan du lave denne remoulade til din fiskeburger.
10272 kJ / 2455 kcal
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,8 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 39 % | 13,9 g |
Fedt: | 38,2 % | 6,3 g |
4 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
50 g
Finthakkede cornichoner
|
|
4 spsk
Finthakkede kapers
|
|
2 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
1½ spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Sukker
|
400 g
Lyssejfilet eller torsk uden skind
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1
Æg
|
|
1½ dl
Pankorasp
|
|
40 g
Smør
|
4
Store burgerboller (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¼
Agurk i skiver (ca. 75 g)
|
|
100 g
Fintsnittet spidskål
|
|
1
Groftrevet gulerod (ca. 75 g)
|
|
½
Rødløg i skiver
|