Vil du have nogle lækre sprøde pommes frites til din fiskeburger? Så prøv denne opskrift.
Hvis tatarsauce ikke lige er dig, kan du lave denne remoulade til din fiskeburger.
10235 kJ / 2446 kcal
611 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 24,3 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 37,8 % | 13,6 g |
Fedt: | 37,9 % | 6,3 g |
4 dl | |
Finthakkede cornichoner
|
50 g |
Finthakkede kapers
|
4 spsk |
Finthakket dild
|
2 spsk |
Dijonsennep
|
1½ spsk |
Sukker
|
1 tsk |
Lyssejfilet eller torsk uden skind
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Hvedemel
|
3 spsk |
Æg
|
1 |
Pankorasp
|
1½ dl |
Smør
|
40 g |
Store burgerboller (ca. 300 g)
|
4 |
---|---|
Agurk i skiver (ca. 75 g)
|
¼ |
Fintsnittet spidskål
|
100 g |
Groftrevet gulerod (ca. 75 g)
|
1 |
Rødløg i skiver
|
½ |