Har du lyst til at bage flere blinis - så kan du prøve denne, hvor hævemidlet er gær.
Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.
I stedet for stenbiderrogn kan du bruge anden rogn, rejer - eller røget laks i tynde skiver. Du kan serverere blinis som tapas - beregn antal pr. person alt efter, hvor mange andre tapas, der bliver budt på.
15840 kJ / 3786 kcal
822 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 12,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 36,9 % | 17,8 g |
Fedt: | 50,3 % | 11,2 g |
Se hvordan du laver blinis med stenbiderrogn her. Blinis med stenbiderrogn er en elsket kombination, især når stenbiderrogn er tilgængelig i det tidlige forår. Her får du opskriften på en meget nem og hurtig måde at tilberede blinis på - med boghvedemel og bagepulver.