Blinis med stenbiderrogn

Blinis med stenbiderrogn

30 min Forret

Blinis med stenbiderrogn er en elsket kombination, når frisk stenbiderrogn er tilgængelig i det tidlige forår. Her får du opskriften på en meget nem og hurtig måde at tilberede blinis på - med boghvedemel og bagepulver. Rør blot dejen sammen, steg i panden - og server med det samme. Blinis med stenbiderrogn er en klassiker som forret, og kan også serveres blinis med stenbiderrogn som en del af en tapas-menu.

Mere inspiration

Har du lyst til at bage flere blinis - så kan du prøve denne, hvor hævemidlet er gær.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.

Tip

I stedet for stenbiderrogn kan du bruge anden rogn, rejer - eller røget laks i tynde skiver. Du kan serverere blinis som tapas - beregn antal pr. person alt efter, hvor mange andre tapas, der bliver budt på.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15840 kJ / 3786 kcal

Næringsindhold pr. 100g

822 kJ / 196 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 12,8 % 6,2 g
Kulhydrat: 36,9 % 17,8 g
Fedt: 50,3 % 11,2 g
Relateret video
Blinis med stenbiderrogn

Se hvordan du laver blinis med stenbiderrogn her. Blinis med stenbiderrogn er en elsket kombination, især når stenbiderrogn er tilgængelig i det tidlige forår. Her får du opskriften på en meget nem og hurtig måde at tilberede blinis på - med boghvedemel og bagepulver.

Ingredienser

Indkluderet i opskriften