Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.
I stedet for stenbiderrogn kan du bruge anden rogn, rejer - eller røget laks i tynde skiver. Du kan serverere blinis som tapas - beregn antal pr. person alt efter, hvor mange andre tapas, der bliver budt på.
15284 kJ / 3653 kcal
794 kJ / 190 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 15,1 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 17,3 g |
Fedt: | 47,7 % | 10,2 g |
Har du lyst til at bage flere blinis - så kan du prøve denne, hvor hævemidlet er gær.
Se hvordan du laver blinis med stenbiderrogn her. Blinis med stenbiderrogn er en elsket kombination, især når stenbiderrogn er tilgængelig i det tidlige forår. Her får du opskriften på en meget nem og hurtig måde at tilberede blinis på - med boghvedemel og bagepulver.