Blinis med stenbiderrogn er en elsket kombination, især når stenbiderrogn er tilgængelig i det tidlige forår. Her får du opskriften på en meget nem og hurtig måde at tilberede blinis på - med boghvedemel og bagepulver. Rør blot dejen sammen, steg i panden - og server med det samme. Blinis med stenbiderrogn er en klassiker som forret, og kan også serveres som en del af en tapas-menu.
Har du lyst til at bage flere blinis - så kan du prøve denne, hvor hævemidlet er gær.
15840 kJ / 3786 kcal
822 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 12,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 36,9 % | 17,8 g |
Fedt: | 50,3 % | 11,2 g |
Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.
I stedet for stenbiderrogn kan du bruge anden rogn, rejer - eller røget laks i tynde skiver. Du kan serverere blinis som tapas - beregn antal pr. person alt efter, hvor mange andre tapas, der bliver budt på.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.