9367 kJ / 2239 kcal
167 kJ / 40 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 31,7 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 48,2 % | 4,7 g |
Fedt: | 20,1 % | 0,9 g |
2 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
500 g
Frisk torskerogn (bukser)
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
2
Æggeblommer
|
|
2 spsk
Ravigottesauce
|
|
1 spsk
Finthakkede frisk estragon
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 liter
Kogende vand
|
|
2
Persillerødder i små tern (ca. 250 g)
|
|
2
Pastinakker i små tern (ca. 250 g)
|
|
1
Finthakket zittauerløg (ca. 50 g)
|
|
100 g
Syltede agurker i små tern
|
1 kg
Kartofler - koges
|
|
---|---|
100 g
Feldsalat
|
|
Citroner (usprøjtede) i både
|