10336 kJ / 2470 kcal
181 kJ / 43 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 25,2 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 43,4 % | 4,6 g |
Fedt: | 31,4 % | 1,5 g |
Har du torskerogn til overs, kan du bruge den i denne salat.
2 liter
Vand
|
|
---|---|
1 dl
Ufarvet lagereddike
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
500 g
Frisk torskerogn (bukser)
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Creme fraiche 18%
|
|
---|---|
2
Æggeblommer
|
|
2 spsk
Ravigottesauce
|
|
½ dl
Krydderurter fx. dild, persille, estragon, purløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 liter
Kogende vand
|
|
2
Persillerødder i små tern (ca. 250 g)
|
|
2
Pastinakker i små tern (ca. 250 g)
|
|
1
Finthakket løg (ca. 50 g)
|
|
100 g
Syltede agurker i små tern
|
1 kg
Kartofler - koges
|
|
---|---|
100 g
Feldsalat
|
|
Citroner (usprøjtede) i både
|