Bagt grøntsagssuppe - en nem og skøn suppe, som kan varieres i det uendelige. Du kan nemlig bruge alle de dejlige grøntsager i grøntskuffen til denne bagte grøntsagsuppe - også de lidt trætte grøntsager. Tøm grøntskuffen, skær grøntsagerne i mindre stykker og bag dem alle i ovnen, inden du overhælder de bagte grøntsager med bouillon og blender suppen. Når du bager grøntsagerne i ovnen først, så får de ekstra meget smag og umani. Prøv det - det er nemt og utrolig lækkert...
Disse ostebrød er også lækre til den bagte grøntsagssuppe.
Bagetiden varierer alt efter hvilken type grøntsager, du bruger. Rodfrugter som beder, pastinak og knoldselleri skal bage længere tid end fx porrer, squash og kartofler. Er nogle af grøntsagerne ikke blevet helt møre i ovnen, så overhæld dem med bouillon og lad dem stå og simre lidt ekstra tid, inden suppen blendes.
Nogle grøntsager bliver meget søde, når de tilberedes i ovnen. Smag evt. suppen til med lidt citronsaft eller server den med citronbåde.
7223 kJ / 1726 kcal
302 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 11,7 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 61,2 % | 10,9 g |
Fedt: | 27,1 % | 2,2 g |