Rodfrugtmos

Rodfrugtmos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Dejlig mos af gulerødder, knoldselleri og kartoffel. Denne kombination giver en smuk orange farve, men du kan bruge alle slags rodfrugter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g skrællede gulerødder i grove stykker
  • 300 g skællet knoldselleri i grove stykker
  • 300 g skrællede kartofler i grove stykker
  • 50 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • evt. et drys finthakket bredbladet persille

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kog gulerødder, knoldselleri og kartofler i ca. 35 min. - eller til de er godt møre.
  2. Hæld vandet fra og damp dem tørre.
  3. Mos rodfrugterne med et kartoffelmosjern eller en håndmixer.
  4. Tilsæt smør og salt. Smag til.
  5. Drys evt. med persille og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3766 kJ / 900 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,1 g
  • Protein: 7,7 %
  • Kulhydrat: 48,5 %
  • Fedt: 43,8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag