Pastinakmos

Pastinakmos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

25 min

En lækker rodfrugtsmos, der passer godt som tilbehør til fx et stykke kød eller fisk. Fraichen tilfører mosen syrlighed og gør den cremet. Pastinakkerne kan erstattes med persillerødder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg skrællede pastinakker i grove stykker
  • 250 g skrællede kartofler i grove stykker
  • 4 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 1 dl strimlet bredbladet persille
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kog pastinakker og kartofler i ca. 15 min. - eller til de er godt møre.
  2. Hæld vandet fra og damp dem tørre.
  3. Mos rodfrugterne med et kartoffelmosjern eller en håndmixer.
  4. Tilsæt fraiche, persille (gem lidt til pynt), salt og peber. Smag til.
  5. Drys med persille og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2752 kJ / 658 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,2 g
  • Protein: 11,5 %
  • Kulhydrat: 39,2 %
  • Fedt: 49,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag