Pastinakmos
25 min
•
En lækker rodfrugtsmos, der passer godt som tilbehør til fx et stykke kød eller fisk. Fraichen tilfører mosen syrlighed og gør den cremet. Pastinakkerne kan erstattes med persillerødder.
Ingredienser
1 kg
Skrællede pastinakker i grove stykker
|
|
---|---|
250 g
Skrællede kartofler i grove stykker
|
|
4 dl
Fraiche
|
|
1 dl
Strimlet bredbladet persille
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4772 kJ / 1141 kcal
Næringsindhold pr. 100g
285 kJ / 68 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 14,8 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 64,8 % | 10,8 g |
Fedt: | 20,4 % | 1,6 g |