Rodfrugtmos med persille
20 min
•
&format=webp)
Dejlig mos af knoldselleri, persillerøder og kartofler. Skønt tilbehør til fx et godt stykke kød.
Ingredienser
1
Skrællet knoldselleri i grove stykker (ca. 600 g)
|
|
---|---|
5
Persillerødder i grove stykker (ca. 500 g)
|
|
300 g
Melede kartofler i grove stykker
|
|
1 liter
Vand
|
|
50 g
Smør
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4663 kJ / 1114 kcal
Næringsindhold pr. 100g
298 kJ / 71 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 8 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 9,5 g |
Fedt: | 38,1 % | 3,1 g |
