Grillet halloumi med bagt rodfrugtsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Dejlig nem ret med masser af grønt og god smag fra den grillede halloumi ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kartofler i mindre stykker
  • 3 rødbeder i mindre stykker (ca. 300 g)
  • 4 gulerødder i mindre stykker (ca. 300 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 240 g perlespelt (ca. 3 dl)
  • 3 dl vand
  • ¾ tsk groft salt

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk vand
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® Halloumi ost 25%
  • 2 dl grofthakket bredbladet persille

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel kartofler og rodfrugter på 2 plader med bagepapir og drys med salt. Bag dem i ovnen til de er møre.

Skyl perlespelten godt og kom den i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spelten ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og og lad spelten trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Dressing

Pisk olie, eddike og de øvrige ingredienserne godt sammen.

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min ved kraftig varme. Grill osteskiverne ca. 2 min. på hver side - eller til de har grillstreger.

Bland imens rodfrugterne med perlespelten og persille (gem lidt til pynt). Anret rodfrugtsalaten på et fad og hæld dressingen henover salaten. Læg de grillede osteskiver på toppen af salaten, pynt med persille og server med hytteost.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag