Ca. ½ time ved 200° - varmluft.
9766 kJ / 2334 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 20,5 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 53,4 % | 14,7 g |
Fedt: | 26,1 % | 3,3 g |
400 g
Kartofler i mindre stykker
|
|
---|---|
3
Rødbeder i mindre stykker (ca. 300 g)
|
|
4
Gulerødder i mindre stykker (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Halloumi ost
|
|
---|---|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
250 g
Hytteost
|
---|