Pas på du ikke får grillet tunbøffen for længe. Det er kun de yderste par mm af kødet, der skal steges - bøffen skal være rød indeni. Tunbøffen bliver hurtigt tør og kedelig, hvis den får for meget varme.
16274 kJ / 3890 kcal
848 kJ / 203 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 24 % | 11,9 g |
Kulhydrat: | 19,8 % | 9,9 g |
Fedt: | 56,2 % | 12,9 g |
Har du lyst til at prøve flere nudelsalater - så prøv denne.
150 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket frisk ingefær
|
|
¾ dl
Sojasauce
|
150 g
Tørrede risnudler
|
|
---|---|
100 g
Edamamebønner
|
|
400 g
Dampede grønne bønner
|
|
150 g
Saltede cashewnødder
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
2 spsk
Sorte sesamfrø
|
600 g
Tun i 4 skiver
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
2
Limefrugter i både
|
---|