Tunbøf

Tunbøf

45 min Hovedret
Tun er en udsøgt spise - en delikatesse fra øverste skuffe. Og med rette, for tun eller rettere tunbøf smager helt fantastisk. Det er utrolig vigtigt, at du tilbereder tun rigtigt. Tunen skal kun have stegeskorpe, den skal bare lige kysse pande eller grill og så serveres. På den måde er tunen stadig rå i midten, som den skal være. Når du steger din tunbøf for længe, bliver den tør og kedelig - og du kan hurtigt komme til at stege den for lang tid, så pas på. Nyd tunbøffen med dette lækre tilbehør.
Mere inspiration

Har du lyst til at prøve flere nudelsalater - så prøv denne.

Velbekomme!
Tip

Pas på du ikke får grillet tunbøffen for længe. Det er kun de yderste par mm af kødet, der skal steges - bøffen skal være rød indeni. Tunbøffen bliver hurtigt tør og kedelig, hvis den får for meget varme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3714 kJ / 3714 kcal

Næringsindhold pr. 100g

809 kJ / 193 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 24,3 % 11,6 g
Kulhydrat: 23 % 10,9 g
Fedt: 52,7 % 11,5 g

Ingredienser