9604 kJ / 2295 kcal
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 24,9 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 16,4 % | 4,5 g |
Fedt: | 58,7 % | 7,3 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
4
Æg
|
|
---|---|
250 g
Gule og grønne bønner
|
|
2 dåser
Tun i olie
|
|
300 g
Kogte kartofler
|
|
225 g
Cherrytomater
|
|
1
Rødløg
|
|
75 g
Babysalatblade
|
|
1 dl
Sorte oliven, fx nicoise
|
|
1 spsk
Kapers
|
|
1
Citron (usprøjtet) - i både
|
1 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Mayonnaise
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket kruspersille
|
|
1 spsk
Finthakket purløg
|
|
1
Citron (usprøjtet) skal og saft heraf
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|