9918 kJ / 2370 kcal
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,8 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 16,2 % | 4,7 g |
Fedt: | 60 % | 7,9 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
Æg
|
4 |
---|---|
Gule og grønne bønner
|
250 g |
Tun i olie
|
2 dåser |
Kogte kartofler
|
300 g |
Cherrytomater
|
225 g |
Rødløg
|
1 |
Blandede babysalatblade
|
75 g |
Sorte oliven med sten
|
1 dl |
Kapers
|
1 spsk |
Citron (usprøjtet) - i både
|
1 |
1 dl | |
Mayonnaise
|
1 dl |
Finthakket fed hvidløg
|
1 |
Finthakket kruspersille
|
1 spsk |
Finthakket purløg
|
1 spsk |
Citron (usprøjtet) skal og saft heraf
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|