Den klassiske italienske forret, der smager forrygende. Italien er meget mere end pizza og pasta, ikke at forklejne den del af støvlelandets klassiske retter, som også er fantastiske. Men Italien har så mange andre klassiske retter at byde på. Og det er Vitello tonnato et godt eksempel på. Tynde skiver af kogt kalvekød bliver serveret med en tunsauce, kapers og citron. Vitello tonnato er at finde på mange italienske menukort, og du kan følge denne opskrift og få en hjemmelavet vitello tonnato, som smager helt autentisk.
Vitello tonnato bliver endnu bedre med et hjemmebagt landbrød til ...
Der er for meget kød til 6 personer, men det er svært at koge et mindre stykke kød, og stadig få pæne skiver. Brug resten af kødet til biksemad eller pålæg. Suppen kan koges lidt ind og spises med fx porrer, gulerødder og kødboller. Ønsker du en tyndere tunsauce kan du tilsætte mere kogelage til saucen.
13412 kJ / 3206 kcal
277 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 51,6 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 14,6 % | 2,4 g |
Fedt: | 33,8 % | 2,5 g |