Der er for meget kød til 6 personer, men det er svært at koge et mindre stykke kød, og stadig få pæne skiver. Brug resten af kødet til biksemad eller pålæg. Suppen kan koges lidt ind og spises med fx porrer, gulerødder og kødboller. Ønsker du en tyndere tunsauce kan du tilsætte mere kogelage til saucen.
12567 kJ / 3004 kcal
259 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 53,2 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 13 % | 2 g |
Fedt: | 33,8 % | 2,4 g |
Vitello tonnato bliver endnu bedre med et hjemmebagt landbrød til ...
1½ kg
Kalveinderlår
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
1
Gulerod i kvarte
|
|
1
Zittauerløg i kvarte
|
|
3
Små fed hvidløg
|
|
5
Kviste af frisk timian
|
|
2
Laurbærblade
|
|
10
Sorte peberkorn
|
|
1½ spsk
Groft salt
|
1 dåse
Tun i vand
|
|
---|---|
2
Hårdkogte æg
|
|
4
Ansjosfileter
|
|
2½ spsk
Olivenolie
|
|
2½ spsk
Mayonnaise
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 spsk
Kapers uden lage
|
---|
Kviste af frisk timian
|
---|
150 g
Landbrød
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|