Vitello tonnato

Vitello tonnato

60+ min Forret

Den klassiske italienske forret, der smager forrygende. Italien er meget mere end pizza og pasta, ikke at forklejne den del af støvlelandets klassiske retter, som også er fantastiske. Men Italien har så mange andre klassiske retter at byde på. Og det er Vitello tonnato et godt eksempel på. Tynde skiver af kogt kalvekød bliver serveret med en tunsauce, kapers og citron. Vitello tonnato er at finde på mange italienske menukort, og du kan følge denne opskrift og få en hjemmelavet vitello tonnato, som smager helt autentisk.

Mere inspiration

Vitello tonnato bliver endnu bedre med et hjemmebagt landbrød til ...

Velbekomme!
Tips

Der er for meget kød til 6 personer, men det er svært at koge et mindre stykke kød, og stadig få pæne skiver. Brug resten af kødet til biksemad eller pålæg. Suppen kan koges lidt ind og spises med fx porrer, gulerødder og kødboller.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13026 kJ / 3113 kcal

Næringsindhold pr. 100g

271 kJ / 65 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 52,7 % 8,4 g
Kulhydrat: 12,8 % 2 g
Fedt: 34,5 % 2,5 g

Ingredienser