Tunmousse
2 timer
•
Arbejdstid: 15 min
•
Nem og cremet tunmousse – en klassiker, der aldrig skuffer! Her får du opskriften på en skøn tunmousse, som er smagt til med friske urter og citronsaft. Perfekt til forret eller på frokostbordet.
Ny
Ingredienser
2 dåser
Tun i vand eller olie
|
|
---|---|
2 dl
Creme fraiche 38%
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
3 spsk
Finthakket frisk dild eller purløg
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 blade
Husblas
|
|
1 spsk
Citronsaft
|
Sådan gør du
Du kan pifte tunmoussen lidt op ved at tilsætte fx lidt hakkede kapers eller syltede agurker.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3362 kJ / 804 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1078 kJ / 258 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 4,4 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 10,6 % | 6,7 g |
Fedt: | 85 % | 24,7 g |