Skal du lave denne ret til mange, er det nemmere at bruge tørret spaghetti. Beregn ca. 100 g tørret spaghetti pr. person. Og tilsæt først ærter og de øvrige grøntsager de sidste 2 min. af kogetiden.
I stedet for at bruge madlavningsfløde og pesto kan du bruge 200 g Buko® Grøn Pikant.
7641 kJ / 1826 kcal
332 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 32,4 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 36,6 % | 7,1 g |
Fedt: | 31 % | 2,8 g |
Endnu en nem og hurtig pastaret med fisk.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
500 g
Frisk pasta, fx tagliolini
|
|
---|---|
4 liter
Vand
|
|
4 tsk
Groft salt
|
8 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1
Stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
300 g
Frosne fine ærter
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
3 spsk
Basilikumpesto
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
2 dåser
Afdryppet tun i vand
|
Blade af bladselleri
|
---|