Frisk pasta med tun og citron
&format=webp)
Frisk pasta med tun og citron er en super hurtig og nem pastaret - som også er rigtig velsmagende. Flere af ingredienserne er nogle af dem man ofte har på lager derhjemme: Tun på dåse, løg, frosne ærter og citron. Så det er nemt at købe de få ingredienser, der måske mangler. Server frisk pasta med tun og citron til aftensmad på en fiskedag - her kan både børn og voksne være med. Og måske kan de større børn stå for at lave aftensmaden.
Ingredienser
Pasta med tun
500 g
Frisk pasta, fx tagliolini
|
|
---|---|
4 liter
Vand
|
|
4 tsk
Groft salt
|
8 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1
Stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
300 g
Frosne ærter
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
3 spsk
Basilikumpesto
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
2 dåser
Afdryppet tun i vand
|
Pynt
Blade af bladselleri
|
---|
Sådan gør du
Pasta med tun
Skal du lave denne ret til mange, er det nemmere at bruge tørret spaghetti. Beregn ca. 100 g tørret spaghetti pr. person. Og tilsæt først ærter og de øvrige grøntsager de sidste 2 min. af kogetiden.
I stedet for at bruge madlavningsfløde og pesto kan du bruge 200 g Buko® Grøn Pikant.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
