Endnu en nem og hurtig pastaret med fisk.
Skal du lave denne ret til mange, er det nemmere at bruge tørret spaghetti. Beregn ca. 100 g tørret spaghetti pr. person. Og tilsæt først ærter og de øvrige grøntsager de sidste 2 min. af kogetiden.
I stedet for at bruge madlavningsfløde og pesto kan du bruge 200 g Buko® Grøn Pikant.
10550 kJ / 2521 kcal
458 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 28,7 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 12,7 g |
Fedt: | 24,2 % | 3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.