Pasta med marineret tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Frisk og lækker pastaret, som smager dejligt og ikke tager lang tid at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dåser tun i vand (ca. 300 g)
  • 125 g kapers - uden lage
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 300 g tørret spaghetti
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 grønne squash i små tern (ca. 400 g)
  • 8 forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)

Pynt

  • forårsløg i tynde ringe

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen og kom den i en frysepose. Kom kapers, citronskal, -saft og peber i posen og luk den tæt. Læg tunen i køleskabet i mindst 15 min.

Mos osteternene groft med en gaffel.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Tag 1 dl pastavand fra og lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Lad olien blive varm i gryden og svits squash og forårsløg i ca. 2 min. Kom spaghettien og den ene dl pastavand tilbage i gryden og vend godt rundt. Hæld spaghetti og grøntsager i varme dybe tallerkener. Fordel den marinerede tun og osten over retten og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: