8387 kJ / 2005 kcal
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 31,5 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 49 % | 11,6 g |
Fedt: | 19,5 % | 2,1 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Tun i vand (ca. 300 g)
|
2 dåser |
---|---|
Kapers - uden lage
|
125 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Friskkværnet peber
|
Vand
|
2 liter |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Tørret spaghetti, fx fuldkorns
|
300 g |
Olivenolie
|
2 spsk |
Grønne squash i små tern (ca. 400 g)
|
2 |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g)
|
2 bundter |
Forårsløg i tynde ringe
|
---|