Spaghetti Carbonara - næsten som at sidde på en italiensk restaurant. Vi foreslår en tomatsalat til Spaghetti Cabonara. Det ville de nok ikke gøre i Italien, de ville spise salaten bagefter, men ellers er den god nok. Spaghetti Carbonara er hele familiens livret og her er en klassisk af slagsen med lidt mindre fedt. Måske bliver denne udgave af Spaghetti Carbonara din nye yndlingsret?
Denne carbonara er uden bacon, men med masser af umami alligevel.
Du kan også tilberede spaghetti carbonara med piskefløde. Hvis du ikke vil have den alt for fed, kan du bruge 1 dl piskefløde og 1½ dl kogevand fra pastaen.
11683 kJ / 2792 kcal
536 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 20,3 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 48,9 % | 15,4 g |
Fedt: | 30,8 % | 4,5 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.