Du kan også tilberede spaghetti carbonara med piskefløde. Hvis du ikke vil have den alt for fed, kan du bruge 1 dl piskefløde og 1½ dl kogevand fra pastaen.
I Danmark har mange af os vænnet os til at der fløde i en spaghetti carbonara. Men det er der faktisk ikke i den originale version. Vil du prøve at lave Spaghetti carbonara, der er helt tæt på på originalen, finder du en opskrift her
11228 kJ / 2684 kcal
727 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 18,9 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 47,6 % | 20,4 g |
Fedt: | 33,5 % | 6,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
125 g
Bacon i tynde skiver
|
|
---|---|
¼ liter
Madlavningsfløde eller piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
2
Æg (ca. 1 dl)
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost eller parmesan
|
|
3 liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|