Vegetar pasta carbonara - enkelt og super lækkert.
Du kan også tilberede spaghetti carbonara med piskefløde. Hvis du ikke vil have den alt for fed, kan du bruge 1 dl piskefløde og 1½ dl kogevand fra pastaen.
11641 kJ / 2782 kcal
742 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,2 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 46 % | 20,1 g |
Fedt: | 34,8 % | 7 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Bacon i tynde skiver
|
125 g |
---|---|
¼ liter | |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
½ tsk |
Æg (ca. 1 dl)
|
2 |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer eller parmesan
|
175 g |
Vand
|
3 liter |
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret hvid pasta fx spaghetti
|
400 g |