8880 kJ / 2122 kcal
221 kJ / 53 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26,8 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 42,6 % | 5,5 g |
Fedt: | 30,6 % | 1,8 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
250 g
Lufttørret bacon - skåret i tern
|
---|
2¼ liter
Vand
|
|
---|---|
2¼ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
250 g
Frosne ærter
|
|
250 g
Grønne asparges i mundrette bidder
|
3
Æg
|
|
---|---|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
|
Groftkværnet peber
|