Stegt kylling med grøntsagsspaghetti

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

45 min

Spaghettien bliver cremet og lækker af den let smeltede salatost og får bid af de sprøde grøntsager. Serveret med den stegte kylling har I et herligt måltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kylling (ca. 1200 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g tørret spaghetti
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 6 gulerødder i skrå skiver (ca. 300 g)
  • 250 g grønne asparges i korte stykker
  • 150 g radiser i tynde skiver
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 1 dl finthakkede krydderurter, fx friske dildkviste, løvstikkeblade eller koriander

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Klip rygsøjlen ud af kyllingen og klip vingespidserne af. Rens, skyl og tør kyllingen og pres den flad ved at give brystbenet et ordentligt tryk. Læg kyllingen på ovnens rist. Lav 2 dybe ridser, med en kniv, i hvert over- og underlår - langs med og helt ind til benet. Drys kyllingen med salt og peber og læg risten i ovnens bradepande - med et stykke bagepapir i. Steg kyllingen midt i ovnen - dryp kyllingen et par gange med skyen fra bradepanden. Del kyllingen i 8 stykker lige inden serveringen.

Kom spaghettien i kogende vand tilsat salt. Kog den i ca. 7 min. Kom gulerødder i gryden og kog i ca. 2 min. Tilsæt asparges og radiser og kog i yderligere ca. 1 min., til spaghettien er mør, uden at være blød. Lad spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag. Mos ⅔ af osten. Kom spaghetti og grøntsager tilbage i gryden og vend det sammen med den mosede ost, de hele ostetern og krydderurter. Smag til og server sammen med den stegte kylling.

Stegetid

Sæt kyllingen i en kold ovn. Indstil på 225° - varmluft og steg i ca. 40 min.

Sådan parterer du kylling

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag