Stegt kylling med grøntsagsspaghetti
45 min

Stegt kylling med grøntsagsspaghetti

Spaghettien bliver cremet og lækker af den let smeltede salatost og får bid af de sprøde grøntsager. Serveret med den stegte kylling har I et herligt måltid.
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stegt kylling med grøntsagsspaghetti

Spaghettien bliver cremet og lækker af den let smeltede salatost og får bid af de sprøde grøntsager. Serveret med den stegte kylling har I et herligt måltid.

Antal portioner
  • 1 kylling (ca. 1200 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Klip rygsøjlen ud af kyllingen og klip vingespidserne af. Rens, skyl og tør kyllingen og pres den flad ved at give brystbenet et ordentligt tryk. Læg kyllingen på ovnens rist. Lav 2 dybe ridser, med en kniv, i hvert over- og underlår - langs med og helt ind til benet. Drys kyllingen med salt og peber og læg risten i ovnens bradepande - med et stykke bagepapir i. Steg kyllingen midt i ovnen - dryp kyllingen et par gange med skyen fra bradepanden. Del kyllingen i 8 stykker lige inden serveringen.

Kom spaghettien i kogende vand tilsat salt. Kog den i ca. 7 min. Kom gulerødder i gryden og kog i ca. 2 min. Tilsæt asparges og radiser og kog i yderligere ca. 1 min., til spaghettien er mør, uden at være blød. Lad spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag. Mos 2/3 af osten. Kom spaghetti og grøntsager tilbage i gryden og vend det sammen med den mosede ost, de hele ostetern og krydderurter. Smag til og server sammen med den stegte kylling.

Stegetid

Sæt kyllingen i en kold ovn. Indstil på 225° - varmluft og steg i ca. 40 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %
Print