Når der er friske grønne asparges der frister, skulle du måske prøve denne pastaret?
10985 kJ / 2625 kcal
521 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,8 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 38,4 % | 11,7 g |
Fedt: | 35,8 % | 5 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
Kylling (ca. 1200 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tørret spaghetti
|
300 g |
---|---|
Vand
|
2½ liter |
Groft salt
|
2½ tsk |
Gulerødder i skrå skiver (ca. 300 g)
|
6 |
Grønne asparges i korte stykker
|
250 g |
Radiser i tynde skiver
|
150 g |
200 g | |
Finthakkede krydderurter, fx friske dildkviste, løvstikkeblade eller koriander
|
1 dl |