Spaghetti med kylling og tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

30 min

En populær pastaret med tomat og kylling. Helt enkel men fuld af dejlig smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
  • 10 g smør
  • 400 g kyllingeinderfileter i ca. 3 cm skrå stykker
  • ½ tsk groft salt

Tomatsauce

  • 2 dåser flåede tomater (ca. 400 g)
  • 1½ spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • 1½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g fintrevet parmesanost

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet i ca. 5 min. Tag det op og drys med salt.

Tomatsauce

Kom tomater med væde i panden og del tomaterne i halve. Tilsæt rosmarin, sukker, salt og peber. Kog saucen ved kraftig varme i ca. 3 min. - rør af og til. Kom kyllingekød og tomatsauce i gryden med den afdryppede spaghetti. Vend godt rundt, varm retten igennem og smag til.

Hæld spaghetti med kylling og tomatsauce i en varm skål og server straks sammen med revet ost.

Tips

Flåede tomater kan erstattes af cherrytomater fra dåse.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag