12757 kJ / 3049 kcal
619 kJ / 148 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 28,8 % | 10,5 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 15,7 g |
Fedt: | 28 % | 4,7 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Kyllingefileter (ca. 525 g)
|
4 |
---|---|
Grøntsagsbouillon
|
2¼ liter |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Fintklippet frisk dild
|
2 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tørret hvid spaghetti
|
300 g |
---|---|
Grøn squash i mindre stykker
|
250 g |
Frosne ekstrafine ærter
|
250 g |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
175 g |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Limefrugter i halve både
|
---|