10325 kJ / 2468 kcal
507 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 34 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 42 % | 12,5 g |
Fedt: | 24 % | 3,3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
4
Kyllingefileter (ca. 525 g)
|
|
---|---|
2¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 dl
Fintklippet frisk dild
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
250 g
Grøn squash i mindre stykker
|
|
250 g
Frosne ærter
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Limefrugter i halve både
|
---|