Cremet spaghetti med kylling, lime og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(64 vurderinger)

45 min

En ret med hvide og grønne lækkerier - retten smager super godt - der er både det sure, salte, fede og søde - en god smagsoplevelse.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingefileter (ca. 525 g)
  • 2¼ liter grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 dl fintklippet frisk dild
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • limefrugt i halve både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kyllingefileterne. Bring bouillon og salt i kog i en gryde og kog kyllingefileterne ved jævn varme og under låg i ca. 8 min. - eller til kødet er kogt igennem. Tag kødet op og bring bouillonen i kog igen. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler. Bland kødet med limesaft, dild, salt og peber. Hold det varmt.

Kog spaghettien i bouillonen ved jævn varme og uden låg i ca. 6 min. Tilsæt asparges og ærter og kog i yderligere ca. 3 min., stadig uden låg. Tag ca. 1 dl pastavand fra og hæld spaghetti og grøntsager i et dørslag. Lad blandingen dryppe af og kom den tilbage i gryden sammen med kyllingekød, ost og spinat. Tilsæt den ene dl pastavand og vend godt rundt. Smag til.

Ved serveringen

Anret den cremede spaghetti i en stor varm skål og drys med limeskal og peber. Server straks.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag