Cremet spaghetti med kylling, lime og grønt
45 min
•
)
En ret med hvide og grønne lækkerier - retten smager super godt - der er både det sure, salte, fede og søde - en god smagsoplevelse.
Ingredienser
Kyllingefileter
4
Kyllingefileter (ca. 525 g)
|
|
---|---|
2¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 dl
Fintklippet frisk dild
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Cremet spaghetti
300 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
250 g
Grøn squash i mindre stykker
|
|
250 g
Frosne ærter
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
100 g
Babyspinatblade
|
Pynt
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
Limefrugter i halve både
|
---|
Sådan gør du
Kyllingefileter
Cremet spaghetti
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10332 kJ / 2469 kcal
Næringsindhold pr. 100g
424 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 34 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 42 % | 10,5 g |
Fedt: | 24 % | 2,7 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
