Du kan servere sprødstegt parmaskinke til din pasta med pesto. Fordel tynde skiver parmaskinke på ovnens rist. Stil risten på en plade med bagepapir og bag skinken sprød og gylden midt i ovnen i ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan fryse pestoen.
9658 kJ / 2308 kcal
556 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,8 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 53,7 % | 17,5 g |
Fedt: | 32,5 % | 4,9 g |
Endnu en nem, grøn pastaret, som smager herligt, er nem at lave og ikke koster en bondegård.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
½ dl
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Pinjekerner
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 liter
Frisk basilikum med bløde stilke (ca. 70 g)
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
3 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret pasta, fx spaghetti
|
|
3
Skyllede grønne squash (ca. 600 g)
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
Frisk basilikum
|
|
Friskkværnet peber
|