Du kan servere sprødstegt parmaskinke til din pasta med pesto. Fordel tynde skiver parmaskinke på ovnens rist. Stil risten på en plade med bagepapir og bag skinken sprød og gylden midt i ovnen i ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan fryse pestoen.
9658 kJ / 2308 kcal
556 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,8 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 53,7 % | 17,5 g |
Fedt: | 32,5 % | 4,9 g |
Endnu en nem, grøn pastaret, som smager herligt, er nem at lave og ikke koster en bondegård.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Jomfruolivenolie
|
½ dl |
---|---|
Pinjekerner
|
1 spsk |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
25 g |
Fint salt
|
½ tsk |
Frisk basilikum med bløde stilke (ca. 70 g)
|
1 liter |
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
3 tsk |
Tørret pasta, fx spaghetti
|
400 g |
Skyllede grønne squash (ca. 600 g)
|
3 |
Friskkværnet peber
|
|
---|---|
Friske basilikum
|
Revet cheddar- og maasdammerost
|
50 g |
---|