Spinatpestocreme

10 min
Spinatpestocreme

Prøv denne smukke grønne pestocreme med spinat og hytteost. Brug den fx som sandwichspread eller som dip på et tapasbræt.

NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

75 g Solsikkekerner
250 g Hytteost
100 g Babyspinatblade
1 Fed hvidløg
1 tsk Fint salt
Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kom solsikkekernerne på en tør pande og rist dem i ca. 5 min. ved jævn varme.
  • Kom dem i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser og kør til en grov creme. Smag til.

Rør evt. lidt vand i, hvis du ønsker en tyndere spinatpestocreme. Cremen kan også laves med en stavblender.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2711 kJ / 648 kcal

Næringsindhold pr. 100g

625 kJ / 149 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 30,7 % 11,3 g
Fedt: 63,3 % 10,7 g
Kulhydrat: 6 % 2,2 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/spinatpestocreme/