Spinatpestocreme

Spinatpestocreme

15 min
Prøv denne smukke grønne pestocreme med spinat og hytteost. Brug den fx som sandwichspread eller som dip på et tapasbræt.
https://www.arla.dk/opskrifter/spinatpestocreme/

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i et blenderglas og blend til en grov creme.
  • Smag til og server.

Rør evt. lidt vand i, hvis du ønsker en tyndere spinatpestocreme. Cremen kan laves med en stavblender, hvis hasselnøddekernerne er finthakkede.

Energiindhold for hele retten:

6272 kJ / 1499 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1175 kJ / 281 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 19,3 % 13,3 g
Kulhydrat: 25,2 % 17,4 g
Fedt: 55,5 % 17,6 g

Ingredienser

250 g Hytteost
100 g Revet cheddar- og maasdammerost
100 g Babyspinatblade
75 g Ristede hasselnøddekerner
1 Fed hvidløg
1 tsk Fint salt
Friskkværnet peber