Spinatpestocreme

Spinatpestocreme

15 min
Prøv denne smukke grønne pestocreme med spinat og hytteost. Brug den fx som sandwichspread eller som dip på et tapasbræt.

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i et blenderglas og blend til en grov creme.
  • Smag til og server.
Tips

Rør evt. lidt vand i, hvis du ønsker en tyndere spinatpestocreme. Cremen kan laves med en stavblender, hvis hasselnøddekernerne er finthakkede.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6272 kJ / 1499 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1175 kJ / 281 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 19,3 % 13,3 g
Kulhydrat: 25,2 % 17,4 g
Fedt: 55,5 % 17,6 g

Ingredienser

Hytteost
250 g
Revet cheddar- og maasdammerost
100 g
Babyspinatblade
100 g
Ristede hasselnøddekerner
75 g
Fed hvidløg
1
Fint salt
1 tsk
Friskkværnet peber