Kog en kæmpe portion tomatsauce, når du alligevel er i gang og frys den ned i mindre portion. Så er der altid nem og hurtig aftensmad. Tomatsaucen, kan tøs langsomt op i en gryde eller mikrobølgeovn.
Tomatsaucen er også velegnet i en lasagne.
10800 kJ / 2581 kcal
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 16,7 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 55 % | 15,3 g |
Fedt: | 28,3 % | 3,6 g |
Vil I have kødboller i tomatsauce, finder du opskriften her.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
20 g
Smør
|
|
---|---|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
2
Groftrevne løg (ca. 100 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 dåser
Hakkede tomater (ca. 800 g)
|
|
2 spsk
Hakket bredbladet persille
|
|
1½ tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Tørret pasta, fx spaghetti
|
---|
175 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
2 dl
Groft hakkede blade af bredbladet persille
|