Spaghetti i tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Alle børns yndlingsret! Her er den serveret med revet ost og persille som tilbehør.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 4 groftrevne gulerødder
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 tsk herbes de Provence
  • 1½ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørret pasta, fx spaghetti

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt fedtstoffet i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødder, løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomater og krydderier. Bring saucen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag låget af gryden og kog saucen videre i ca. 15 min. Smag den til.

Kog imens den tørrede spaghetti efter anvisningen på emballagen.

Ved serveringen

Kom ost og persille i små skåle hver for sig. Hæld den afdryppede, varme spaghetti i gryden med tomatsauce. Vend forsigtigt rundt, så det bliver godt blandet. Hæld spaghettiretten i en varm skål og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: