Spaghetti i tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Alle børns yndlingsret! Her er den serveret med revet ost og persille som tilbehør.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
  • 2 groftrevne zittauerløg (ca. 100 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater (ca. 800 g)
  • 1 tsk herbes de Provence
  • 1½ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørret pasta, fx spaghetti

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødder, løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomater og krydderier. Bring saucen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag låget af gryden og kog saucen videre i ca. 15 min. Smag den til.

Kog imens den tørrede spaghetti efter anvisningen på emballagen.

Kom ost og persille i små skåle hver for sig. Hæld den afdryppede, varme spaghetti i gryden med tomatsauce. Vend forsigtigt rundt, så det bliver godt blandet. Hæld spaghettiretten i en varm skål og server straks.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag