Spaghetti i tomatsauce
45 min

Spaghetti i tomatsauce

Alle børns yndlingsret! Her er den serveret med revet ost og persille som tilbehør.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti i tomatsauce

Alle børns yndlingsret! Her er den serveret med revet ost og persille som tilbehør.

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 4 groftrevne gulerødder
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 tsk herbes de Provence
  • 1½ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørret pasta, fx spaghetti

Fremgangsmåde:

Smelt fedtstoffet i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødder, løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomater og krydderier. Bring saucen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag låget af gryden og kog saucen videre i ca. 15 min. Smag den til.

Kog imens den tørrede spaghetti efter anvisningen på emballagen.

Ved serveringen

Kom ost og persille i små skåle hver for sig. Hæld den afdryppede, varme spaghetti i gryden med tomatsauce. Vend forsigtigt rundt, så det bliver godt blandet. Hæld spaghettiretten i en varm skål og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 27 %
Print