Et godt alternativ til den traditionelle kødsovs. Du kan bruge dine rester af kød samtidig med at børnene får en af deres livretter.
I stedet for en foodprocessor kan du skære kødet i små tern og rive grøntsagerne groft. Sørg for at kødet du bruger er helt mørt. Sugo er det italienske ord for det, der herhjemme har den lidt flade betegnelse "kødsovs". En ragout til pasta lavet af kød, tomater og andre grøntsager.
10168 kJ / 2430 kcal
490 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 18,6 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 12,3 g |
Fedt: | 38,6 % | 5,1 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.