Sugo af en rest kød

Sugo af en rest kød

45 min Hovedret
Sugo af en rest kød er et godt alternativ til den traditionelle kødsovs. Du kan bruge dine rester af kød samtidig med at børnene får en af deres livretter. Sugo er det italienske ord for en pastasauce. Ofte en tomatsauce, men det kan også være en indkogt sky eller lignende. Vi har udvidet lidt og tilsat en rest kød....en god måde at få brugt en rest steg på og samtidig lave nem og hurtig aftensmad.
Mere inspiration

Her er endnu en idé til, hvordan du kan trylle en rest steg om til en lækker ny ret.

Velbekomme!
Tips

I stedet for en foodprocessor kan du skære kødet i små tern og rive grøntsagerne groft. Sørg for at kødet du bruger er helt mørt.

Tilberedningstip

Sugoen indeholder løg, gulerødder og selleri - den kombination som i det italienske køkken kaldes en soffritto. Det siges at være hemmeligheden bag den gode dybde i mange italienske pastasaucer. Du kan give sugoen ekstra smag ved at tilsætte bacontern. Baconen skal ikke steges helt tør og brun, men blot stege så længe at det smider en del af fedtet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8776 kJ / 2098 kcal

Næringsindhold pr. 100g

426 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 20,7 % 5,2 g
Kulhydrat: 50,2 % 12,6 g
Fedt: 29,1 % 3,3 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser