I stedet for en foodprocessor kan du skære kødet i små tern og rive grøntsagerne groft. Sørg for at kødet du bruger er helt mørt.
Sugoen indeholder løg, gulerødder og selleri - den kombination som i det italienske køkken kaldes en soffritto. Det siges at være hemmeligheden bag den gode dybde i mange italienske pastasaucer. Du kan give sugoen ekstra smag ved at tilsætte bacontern. Baconen skal ikke steges helt tør og brun, men blot stege så længe at det smider en del af fedtet.
8617 kJ / 2060 kcal
419 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 21,1 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 12,5 g |
Fedt: | 28,2 % | 3,2 g |
Her er endnu en idé til, hvordan du kan trylle en rest steg om til en lækker ny ret.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
300 g
Rester af steg, fx kalve- eller oksetyndsstegsfilet, bov eller lignende
|
|
---|---|
1
Pillet løg (ca. 75 g)
|
|
2
Skrællede gulerødder (ca. 150 g)
|
|
2 stilke
Bladselleri (ca. 50 g)
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Vineddike
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dåse
Tomater, fx cherrytomater (ca. 400 g)
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
3 dl
Oksebouillon
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
1
Laurbærblad
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Tørret spaghetti - koges
|
---|
Top af bladselleri
|
---|