Sugo af en rest kød

Sugo af en rest kød

45 min Hovedret

Et godt alternativ til den traditionelle kødsovs. Du kan bruge dine rester af kød samtidig med at børnene får en af deres livretter.

Velbekomme!
Tips

I stedet for en foodprocessor kan du skære kødet i små tern og rive grøntsagerne groft. Sørg for at kødet du bruger er helt mørt. Sugo er det italienske ord for det, der herhjemme har den lidt flade betegnelse "kødsovs". En ragout til pasta lavet af kød, tomater og andre grøntsager.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10160 kJ / 2428 kcal

Næringsindhold pr. 100g

491 kJ / 117 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 18,6 % 5,4 g
Kulhydrat: 42,8 % 12,4 g
Fedt: 38,6 % 5,1 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser