Raguen bliver kun endnu bedre, hvis du har tid til at koge den i længere tid (1-2 timer). Kog saucen ved svag varme, rør af og til og tilsæt evt. en smule vand, hvis saucen er ved at blive for tør.
Det smager dejligt med revet ost, fx parmesan, til retten. Her har du opskriften på vores klassiske lasagne. I den bruger vi også en soffritto, som er med til at give en dejlig dyb smag.
10658 kJ / 2547 kcal
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,2 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 55,3 % | 12,1 g |
Fedt: | 19,5 % | 2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
2
Fintrevne løg (ca. 150 g)
|
|
1
Fintrevet gulerod (ca. 75 g)
|
|
2 stilke
Fintrevet bladselleri (ca. 75 g)
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
½ dl
Koncentreret tomatpuré
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Mælk
|
3
Grønne squash (ca. 600 g)
|
|
---|---|
3 dl
Basilikumblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
400 g
Tørret spaghetti - koges
|
---|