Raguen bliver kun endnu bedre, hvis du har tid til at koge den i længere tid (1-2 timer). Kog saucen ved svag varme, rør af og til og tilsæt evt. en smule vand, hvis saucen er ved at blive for tør.
Det smager dejligt med revet ost, fx parmesan, til retten. Her har du opskriften på vores klassiske lasagne. I den bruger vi også en soffritto, som er med til at give en dejlig dyb smag.
10658 kJ / 2547 kcal
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,2 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 55,3 % | 12,1 g |
Fedt: | 19,5 % | 2 g |
Lyst til en italiensk dessert?
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Jomfruolivenolie
|
2 spsk |
---|---|
Fintrevne zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Fintrevet gulerod (ca. 75 g)
|
1 |
Fintrevet bladselleri (ca. 75 g)
|
2 stilke |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Koncentreret tomatpuré
|
½ dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Mælk
|
1 dl |
Grønne squash (ca. 600 g)
|
3 |
---|---|
Frisk basilikum
|
3 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Tørret spaghetti - koges
|
400 g |
---|