Ragu - den hurtige
Ny

Ragu - den hurtige

35 min Hovedret
Kært barn har mange navne og spaghetti med kødsauce er virkelig et kært barn. På italiensk hedder den kære kødsauce egentlig ragu. Til en ragu bruger man en såkaldt soffritto (på dansk sauteret) som base. Der er løg, gulerod og bladselleri i små tern (vi har valgt den hurtige version og revet det fint) som bliver sauteret. Soffrittoen giver en rigtig god bund i smagen på den færdige ragu. Den grillede squashsalat giver lidt ekstra for øjet og ganen.
Mere inspiration

Lyst til en italiensk dessert?

Panna cotta
60+ min
Panna cotta
(165)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Raguen bliver kun endnu bedre, hvis du har tid til at koge den i længere tid (1-2 timer). Kog saucen ved svag varme, rør af og til og tilsæt evt. en smule vand, hvis saucen er ved at blive for tør.

Tips

Det smager dejligt med revet ost, fx parmesan, til retten. Her har du opskriften på vores klassiske lasagne. I den bruger vi også en soffritto, som er med til at give en dejlig dyb smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2584 kJ / 2584 kcal

Næringsindhold pr. 100g

377 kJ / 90 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 25 % 5,5 g
Kulhydrat: 55,2 % 12,2 g
Fedt: 19,8 % 2 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser