Panna cotta

Panna cotta

60+ min Dessert

Enkel flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med friske bær. Om vinteren kan bærrene erstattes med en kompot eller sirup lavet på basis af frosne bær.

Velbekomme!
Tip

Om vinteren kan bærrene erstattes af fx en hindbærsirup: Kog 200 g hindbær med 150 g rørsukker, 1½ dl vand og lidt vaniljekorn i ca. 5 min. Sigt bærrene og kom saften tilbage i gryden. Kog den ved kraftig varme uden låg i ca. 10 min. - eller til der er ca. 1½ dl sirup tilbage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8754 kJ / 2092 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1522 kJ / 364 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 2,6 % 2,3 g
Kulhydrat: 17,1 % 15,3 g
Fedt: 80,3 % 33 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser