Panna cotta

60+ min Dessert

Enkel flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med friske bær. Om vinteren kan bærrene erstattes med en kompot eller sirup lavet på basis af frosne bær.

Panna cotta
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8754 kJ / 2092 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1522 kJ / 364 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 2,6 % 2,3 g
Kulhydrat: 17,1 % 15,3 g
Fedt: 80,3 % 33 g
Tip

Om vinteren kan bærrene erstattes af fx en hindbærsirup: Kog 200 g hindbær med 150 g rørsukker, 1½ dl vand og lidt vaniljekorn i ca. 5 min. Sigt bærrene og kom saften tilbage i gryden. Kog den ved kraftig varme uden låg i ca. 10 min. - eller til der er ca. 1½ dl sirup tilbage.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser