Panna cotta er en klassisk flødedessert fra Italien. Panna Cotta betyder slet og ret kogt fløde, så man kan jo give fantasien frit løb og lave sin panna cotta i så mange variationer som fantasien tillader. Her er en efterårsudgave med krydderier og æbler. Den flydende karamel giver et dejligt modspil til den søde panna cotta, og sammen med de syrlige æbler, går det hele op i en højere enhed.
En helt anden, men også meget lækker panna cotta...
6399 kJ / 1529 kcal
722 kJ / 173 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,8 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 38,5 % | 16,4 g |
Fedt: | 55,7 % | 10,9 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.