Kaffe-panna cotta
3 timer 20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Kaffe-panna cotta er en lækker og nem lille dessert, der er lynhurtig at lave - husk blot at være i god tid, da panna cottaen skal have nogle timer på køl til at sætte sig. Kaffe-panna cotta serveret med biscotti er en perfekt afslutning på middagen.
Ingredienser
Kaffe-panna cotta
1 blad
Husblas
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Frysetørret kaffepulver
|
|
½ tsk
Vaniljesukker
|
Pynt
½ dl
Piskefløde - pisket til let skum
|
|
---|---|
4
Brombær
|
Tilbehør
8
Biscotti
|
---|
Sådan gør du
kaffe-panna cotta
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4843 kJ / 1158 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1020 kJ / 244 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 3,3 % | 2 g |
Kulhydrat: | 14 % | 8,4 g |
Fedt: | 82,7 % | 22,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.