Kaffe-panna cotta

Kaffe-panna cotta

60+ min
Kaffe-panna cotta er en lækker og nem lille dessert, der er lynhurtig at lave - husk blot at være i god tid, da panna cottaen skal have nogle timer på køl til at sætte sig. Kaffe-panna cotta serveret med biscotti er en perfekt afslutning på middagen.

Sådan gør du

kaffe-panna cotta
  • Læg husblas i blød koldt vand i ca. 5 min.
  • Bring imens fløde, sukker og kaffepulver i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme i ca. 1 min. og tag gryden af varmen.
  • Tag husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og smelt den i flødeblandingen.
  • Tilsæt vaniljesukkeret og rør rundt.
  • Fordel panna cottaen i 4 små glas eller kopper - og stil dem på køl i mindst 3 timer.
  • Server panna cottaerne pyntet med flødeskum og brombær - og med sprøde biscotti til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5065 kJ / 1211 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1066 kJ / 255 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 3,2 % 2 g
Kulhydrat: 13,4 % 8,4 g
Fedt: 83,4 % 24 g
Mere inspiration

Her er en mere klassisk panna cotta, når du har lyst til denne variation.

Panna cotta
60+ min
Panna cotta
(169)
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser

Kaffe-panna cotta
Husblas
1 blad
Piskefløde
2½ dl
Sukker
2 spsk
Frysetørret kaffepulver
1 spsk
Vaniljesukker
½ tsk
Pynt
Piskefløde - pisket til let skum
½ dl
Brombær
4
Tilbehør
Biscotti
8